Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 23. 18:46, szerda | Bulvár

Székhelyi Józsefnek daganat növekedett

Székhelyi Józsefnek daganat növekedett

Székhelyi József újabb CT-vizsgálat eredményét kapta meg a napokban. Azt mondta, a lelet egyrészt megnyugtató, mert nincs áttét, de a meglévő daganat növekedésnek indult.

Újabb kemoterápiás kezelés vár Székhelyi Józsefre, mert a legutóbbi CT-vizsgálat eredménye ugyan nem mutatott semmilyen áttétet, a tüdejében lévő daganat mégis növekedésnek indult.

A Borsnak azt nyilatkozta: „ A CT-vizsgálat részben nagyon megnyugtató, nincs agyi, csontvelő- és semmilyen áttét, viszont a jobb lebenyben lévő daganat egy kicsit combosodik. Márminta kemótól összezsugorodott állapotából újra elkezdett picit gyarapodni.

Nem lehet hátradőlni, még nincs legyőzve a cucc. A következő lépés az új terápia kidolgozása. Ezzel most elleszünk egy darabig. Bicskával nem lehet hozzányúlni, mert szétszalad tetőtől talpig. Ez egy ilyen típusú rák. Kemóra vagyok ítélve.”

Székhelyi József ennek ellenére tud örülni a részeredménynek is, az áttétek teljes hiányát megünnepelte. „Iszom egy páleszt. Hogy szabad-e, azt nem merem megkérdezni” - mondta. Székhelyi József a kezelésekre készülve szenvedélyesen dolgozik. Június közepétől egy hónapon át játszik a Madách Színház Szerelmes Shakespeare-jében. Szerepéről azt mondta,

„ Azt az édes, részeges kocsmárost játszom, akiből a dajka lesz. Le kell vágnom a szakállamat, a jelmezem pedig cicivel, popsival, nehéz brokáttal együtt körülbelül hetvennégy kiló.

Nagyon helyes szerep, a részeges kocsmárost, Ralphot felkérik a kalózkirály eljátszására. Megörül, hogy fél lábbal, fél szemmel ez milyen ziccer. Shakespeare azonban úgy dönt, hogy legyen ő a dajka. Ralph színészlélek, ez rokonszenvessé teszi. Június-júliusban tizenkét előadásom lesz. A VIDOR Fesztivált mi nyitjuk meg a Szép jó estét, Mr. Green!-nel, és Halpernt is játszom Szombathelyen, Győrben. Van dolgom, nem érek rá a szemét rákkal foglalkozni.”

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.