Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Február 11. 14:47, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Szélhámosok több millió forintot csaltak ki Győr környéki idősektől

Szélhámosok több millió forintot csaltak ki Győr környéki idősektől

Nyugdíjasoktól csaltak ki milliókat térségünkben. Győrszemerén négy ismeretlen férfi lopott el mintegy kétmillió forintot egy 80 éves asszonytól. Az elkövetők azt mondták

Két ismeretlen férfi ment be egy győrszemerei asszony nyitott házába a hét elején. Zsák krumplit és hozzá egy zsák lilahagymát hoztak az önkormányzat ingyenes adományaként, mondták a gyanútlan asszonynak. A két férfit rövidesen két társuk is követte. ?k is az "önkormányzat nevében érkeztek", 9800 forint gyógyszer-támogatást hoztak, viszont nem volt aprópénzük, ezért kérték a 80 éves "kisnyugdíjast", váltsa fel húszezresüket. Az asszony segíteni akart, amihez a megtakarított pénzét vette elő, s a szobából kifelé tartva az ágyon hagyta a mintegy kétmillió forintot tartalmazó tasakot, melyből a tolvajok kivették a pénzt.

Győrszentivánon ál-vízóraleolvasók távoztak tömött pénztárcával egy 83 éves helyi asszony lakásából. A két férfi vízóra csere ürügyén kért el a sértettől 40.000,-Ft-ot, majd kifigyelte, hogy a nyugdíjas néni honnan veszi elő megtakarítását. A lakásból kifelé menet, míg egyikük szóval tartotta az idős asszonyt, addig társa lemaradt, s a gondosan visszacsomagolt 260.000,-Ft-ot is még magához vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.