Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2013. Október 17. 05:00, csütörtök | Életmód
Forrás: goldspirit.hu | Illés Sarolta

Szelíd gyógymód | Kipróbáltuk az orosz tradicionális gyógymódot

Szelíd gyógymód | Kipróbáltuk az orosz tradicionális gyógymódot

A következő reklámszöveg illene e gyógymódhoz: fájdalommentes diagnózis és gyógyítás. De hogyan lehet az, hogy valaki egy ember fényképe alapján meghatározza az illető vérének összetételét, csontozatának, idegrendszerének, immunrendszerének, beleinek, hasnyálmirigyének, tüdejének, vagyis az összes szervének az állapotát? Majd miután a távdiagnózis megtörtént, hogyan lehet az, hogy energia küldéssel a szervek elkezdenek működni, amelynek következtében az ember egyszerűen jobban érzi magát?

Egészen addig, amíg valaki a saját bőrén, pontosabban - ez esetben - a saját energiarendszerében nem tapasztalja meg, nem éli át e gyógymód nagyon régóta ismert hatását, addig talán nehéz elhinni, mire is képes, és látszólag mennyire egyszerűen működik. Vörös Marinál, az orosz tradicionális gyógyítás képviselőjénél próbáltuk ki e gyógymódot. A korábban vele készített interjúból már világossá vált, hogy magát a módszert szinte lehetetlen megtanulni könyvekből, iskolákban. Kell hozzá egy tapasztalt gyógyító, akitől elsajátíthatja a lényegét, de valójában a tanár kontrollja alatt a növendéknek gyakorlatban kell kialakítania saját gyógyítási eljárását: vagyis az embert körbevevő energia leképezését, értelmezését. Ha hisszük, ha nem, az embert energiaburok veszi körül, és szervezetünket is energia működteti. Hogy miért "merülünk le", miért kezdenek el alulműködni a szerveink? Gondolataink, a környezetünk negatív hatásai szívják el az energiánkat.

A távdiagnózis és kezelés

Kétféleképpen éltem át Mari diagnózisát és gyógyítását. Az első érdekesség, amikor a fénykép alapján adott átfogó leírást a fiam szerveiről. (Vesefájdalom miatt kértem a segítségét). Akkurátusan felsorolta, hogy a tüdő ötven százalékon működik, a vesék pedig 30-40 százalékban látták el a faladatukat. Amint megadta a diagnózis, elkezdte a szervek energiával való feltöltését, amelynek hatására a fájdalom enyhült. Vagyis alapvetően a fiam közérzete jobb lett. A személyes találkozás után pár napon keresztül egy megbeszélt időpontban tíz-tíz perces távkezelést kapott. A végeredmény pedig: a panaszai megszűntek.

Fájdalom mentes állapotfelmérés és gyógyítás

Az ember mégis szereti maga is átélni a szuper-naturálisnak tartott eseményeket, így én is bejelentkeztem egy diagnosztizálásra és kezelésre. (Visszatérő problémám a menstruáció környékén jelentkező migrénes fejfájás, amelyet émelygés kísér. Mari segítségét éppen a menzesz utáni napon kértem, amikor várható volt a fejfájás). Kényelmesen hátradőltem a kanapén (maradhattam volna ülve is akár), elkezdődött a procedúra. Mari arra kért, hogy amíg ő mondja, hogy mikor mit csinál, én gondolatban kövessem azt. A negatív energiáktól megtisztított, majd megvizsgálta, mennyire nyitottak a csakráim, hol észlel alul működést, amelynek eredetét a szervek vizsgálatakor derítette ki. A szív negatív energiáit is eltávolította, mert a negatív energiák gátolják a gyógyító energiák befogadását, áramlását.

Vérképtől a csontozatig

Vérképet nézett, amely megmutatta a vér süllyedését, vagyis, hogy van-e gyulladás a szervezetben, fény derült a szervezetmben megbúvó bakteriális vagy vírus fertőzésekre. A torokban kisebb fertőzést, a tüdőben pedig néhány hörgő letapadását érzékelte. Az akkupunktúrás pontokon keresztül kezelte ezeket. A menstruáció környéki fejfájást a máj és az epe alul működése okozta. (Az epeutakat megtisztította és látott két apró kövecskét, amelyeket még az energiával kordában lehet tartani.) Az idegrendszer és az agyban futó erek átvizsgálása sem maradhatott el, mielőtt erre a következtetésre jutott. Döbbenetes érzés volt átélni, hogy a női szervezet energiaközpontja valóban a petefészek. Az enyém a menstruáció során (és valószínűleg azért is, mert a szülések után elkötötték a petevezetéket) „kimerült”. Ahogy Mari az energia segítségével feltöltötte, úgy éreztem, mintha újjászülettem volna. A beleket is megvizsgálta: paraziták, gombásodás, esetleges nyirokmirigy elváltozás (daganat) után kutatva. Majd következett a gerincoszlop tüzetes átvizsgálása, meszesedések, csigolya összecsúszások felderítése, kezelése, a csípőcsont kiegyensúlyozása, az izomrendszer helyreállítása. Végignézte a testemet behálózó meridián rendszert is. Ellenőrizte, hogy a kezelés során feltöltött szervek mennyire tartották meg az energiát. Mindeközben nincs ijesztgetés, hogy úr isten, ennek a szervnek milyen rossz az állapota. Az állapotfelmérés közben ha egy szerv energiát kér, mert esetleg alulműködik, azt azonnal meg is kapja. Ha szükésge van még támogatásra, akkor újabb energiafolyam áll a rendelkezésére. Így néz ki gyakorlatban a diagnosztizálás és a kezelés az orosz tradicionális gyógyítónál, Vörös Marinál. Az elkövetkező három napban naponta 10-10 percig kezelt a megbeszélt időpontban. Ezalatt koncentráltam (a távkezelés ettől függetlenül is hat, csak együttműködve erőteljesebben érvényesül). Mit érez ilyenkor a páciens? Biztosan mindenki máshogyan éli ezt meg. Én egy fénygömböt érzékeltem, amely a testemen végighaladt és energiát adott. Naponta, kétnaponta telefonon beszámoltam Marinak, hogyan érzem magam, ő pedig elmondta, milyen változásokat tapasztalt.

Tudatosan a testben

Három hete történt minez, és jól vagyok. A kínzó fejfájásnak apró jele sem volt. Valami viszont megváltozott bennem. Sokkal inkább figyelek a tartásomra ülés közben, figyelek arra, hogy járás közben mindkét lában egyformán dolgozzon. Tudatosabban lélegzem, a rekeszizmot is erőteljesebb munkára fogom. Képzeletben a talpamig szívom be a levegőt. Érzem, hogy ettől minden egyes szervem energiával töltődik fel. Vagyis sokkal tudatosabban vagyok jelen a testemben.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 01. 12:45, péntek | Életmód

A Kispál és a Borz jövő decemberben az MVM Dome-ban ad koncertet

Eddigi történetének legnagyobb beltéri koncertjére készül a Kispál és a Borz. A kultikus zenekar 2024. december 30-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.

2023. November 30. 09:29, csütörtök | Életmód

KSH: októberben 7089 gyermek született és 10 706 ember halt meg

Az előzetes adatok szerint 2023 októberében 7089 gyermek született és 10 706 ember halt meg.

2023. November 30. 06:00, csütörtök | Életmód

A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint

A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.