Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 10. 14:47, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Szembe ment a forgalommal az M5-ösön

Szembe ment a forgalommal az M5-ösön

Szembement a forgalommal egy magyar rendszámú személyautó az M5-ösön vasárnap délelőtt, és frontálisan ütközött egy bolgár rendszámú autószállítóval. A személyautó vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Független Hírügynö

Az ütközés következtében az autószállító keresztbe fordult a sztrádán, és még egy személyautó nekicsapódott. A fékező autók között még néhány koccanás történt. Mindez a sztráda Budapest felé tartó oldalán történt a 86-os és a 87-es kilométer között. Ezt a szakaszt a rendpőrség lezárta, a forgalmat a 54-es út lejárójánál leterelik az autópályáról.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.