Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 26. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Colombre Band

Szemét kis vámpírok Győrből!

Szemét kis vámpírok Győrből!

A győri Colombre Band egyre inkább elismerést vív ki magának a hazai underground palettán. Most azonban érdekes dolgok derültek ki a csapat háza tájáról. Különösen az énekes viselkedése ad okot aggódásra.


 
A zenekar az akusztikus zene oltárára helyezte a szívét és 2010 áprilisában piacra dobták a Tánc az ördöggel bizarr címmel ellátott bemutatkozó nagylemezüket.  

 
Nehéz nem észrevenni, hogy az Ölj meg!-nek keresztelt dal még sötétebb lett, mint az album címe - első hallásra. Életre kelnek benne a vámpírok, akik manapság egyre inkább ellepik a világot. A fővámpír természetesen az énekes, aki kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, milyen is az élete, igazi vámpírként. 


S bár élőhalottak a vérszívók, azért a reggelente kihűlő mellkasukban szív dobog, amelyet leginkább szerelemmel lehet életben tartani. Vagy éppen megölni... Csakhogy egy vámpírt hidegre tenni nem egyszerű.


"Ha pisztolyból tüzelsz, engem nem fog a golyó, ha kevered a mérget hét korsóval adj,
 A sivatagi vihart is, igen, ide küldheted, hidd el engem mindez már hidegen hagy!"
 
 
 
 
 
 
 
Egyvalamivel mégis el lehet pusztítani: ha a szívét ezüstgolyóval célozzák meg. Erre pedig csak egy nő képes, aki a legnagyobb vámpírok vesztét is okozza. 

 
Ugyanis minden vámpír rohadt és szemét. Hiába tombol a kamaszok körében a Twilight láz. Úgy kábította el a világot a történet, mint egy vérszívó a prédáját. Alattomosan és számító módon. A néhol szemtelen, néhol szarkasztikus, de mindig igaz Colombre szöveg görbe tükröt tart azok elé, akik hallgatnak a sorok között: a valóságos vámpírok nem a könyvekben és a filmekben, hanem közöttünk, a mindennapjainkban élnek. 


S akkor a legártalmatlanabbak, ha zenélni hagyják őket...

 
"Én a legrohadtabb szemét kis vámpír vagyok, de a szíved szívembe ezüst golyó volt értsd meg,
ha élni hagysz baby, baby, baby nekem vér kell, gyere ölelj, ölelj, ölelj aztán ölj meg!" - Colombre Band
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.