Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. December 13. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szenteste robbant a DopeManTV!

Szenteste robbant a DopeManTV!

A magyar gengszter rap keresztapja, DopeMan nem éppen hagyományos karácsonyi ajándékkal készül kedveskedni rajongóinak és ellenségeinek a TV6 műsorán. A nevével fémjelzett reality első adását szenteste láthatják a nézők, ezután minde

Pityinger László, azaz Dopeman a végletek embere, a mai magyar szórakoztatóipar az egyik legmegosztóbb figurája, egy olyan celeb, akit nem a média futatott be, hanem saját magának köszönheti a sikereit. Többszörös aranylemezes rapper, botrányhős, megmondó ember, botcsinálta filozófus vagy éppen a gondoskodó édesapa. Ez mind mind ő, egy rendkívül ellentmondásos figura, aki folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Otthonosan mozog a csibészek, az utca és az éjszaka világában, született zenész és showman, aki a rock and roll életforma rabja mindhalálig. A DopeManTV róla szól.
A műsor egy olyan reality, ami kendőzetlenül mutatja be a valóságot a rapper nem éppen hétköznapi életéről. Koncertek, bulik, stúdiófelvételek, póker, utazás, filozofálás és persze az elmaradhatatlan családi pillanatok, amikből feltárul a nézők előtt a valódi DopeMan. "Az élet egy film, ez pedig az én mozim, amit az élet rendez. Nincsenek trükkök, effektek és smink sem. Isten hozott öcsém, ez a DopeManTV! De idézhetnénk akár Torrentét is: Az vagyok, aki vagyok! Köszönöm szépen!" A DopeManTV-ben nincsen imidzs, csak a kendőzetlen valóság, minden kedden este 21 órától a TV6 műsorán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.