Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. November 28. 09:00, szerda | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Szépségre hangolva!

Szépségre hangolva!

Rádiófrekvenciás hatóanyag bevitel, sebészkés nélküli zsírbontás, fiatalos bőr. Nincs nő, akinek ne csillanna fel a szeme, gondolatban már látja is a tökéletes alakját, ráncoktól mentes arcát.

Az X -Shape Stúdió az a hely, ahol valóra válnak az álmok.

A báli szezon már kopogtat az ajtón, itt az ideje kisimítani a szarkalábakat, eltüntetni a súlyfelesleget, tökéletessé tenni a bőrünket. Megtehetjük mindezt egy helyen, Győrben, az X-Shape Stúdióban. Mi is ellátogattunk a nők mennyországába.

Kellemes csendes utcában, modern elegancia,
futurisztikus technológiák fogadnak az X-Shape győri stúdiójában.
A weboldalon a megszépülés lehetőségének számtalan variációjáról olvashatunk, nehéz lenne választani, de nekünk csak annyi a dolgunk, hogy megoldást kérjünk a problémánkra.



Az X-Shape Stúdióban találkoztunk Pottyondy Nórával, a Győrplusz Televízió műsorvezetőjével. Mint mondja, a kamera egy bizonyos kor után nem a nő legjobb barátja, ezért is kell annyi sminket használni, ami természetesen nem tesz túl jót a bőrnek, így csakhamar egy ördögi kör kellős közepén találhatja magát az ember.
Sáhó Györgyi , az X-Shape Stúdió tulajdonosa mindenek előtt körbevezetett minket, majd Nórával leültek beszélgetni.
A személyes konzultáció az első, amit a vendégek kapnak a stúdióban, majd közösen megbeszélik milyen kezelés ajánlott, mennyi időt vesz mindez igénybe. Mindenre gondoltak, legfőképpen azokra az üzletasszonyokra, elfoglalt hölgyekre, anyákra, akiknek nagyon kevés idejük van a szépülésre.
Mi nők, sohasem lehetünk tökéletesek, persze csak saját magunkkal szemben. Ha valaki kamerák kereszttűzében dolgozik, különösképpen figyelnie kell a bőrére. Pottyondy Nóra is ilyen indíttatásból, új technológiák után kutatva talált rá a győri X-Shape Stúdióra.
Nézzük, milyen megoldások közül választhat, aki szeretné eltüntetni az első apró ráncocskákat és megálljt parancsolni a többinek, vitalitással telt, hibátlan bőrre, tökéletes kontúrokra vágyik.


HIDRODERMABRÁZIÓ felsőfokon rádiófrekvenciával

A készüléket, ami erre képes, Ultra Set-nek hívják,
és sokkal többet tud, mint amit első ránézésre gondolnánk róla. A készülék fej része elasztikus hullámokat juttat a bőrbe, a hullámok hatására az elhalt hámszövetek távoznak, és a bőr tökéletesen megújul. A rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermetfelhőt hoznak létre ott, ahol
a spatula a bőrrel érintkezik. A spatula RF hullámai pedig eltávolítják a mélyebb rétegekből a szennyeződéseket és toxinokat, melynek hatására
a bőr puha, erősen hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak.
A sejteket oxigénhez juttatja, a szem körül kialakult ödémákat eltünteti, mikromasszázst végez, sorolni
is hosszú lenne, mi mindenre képes ez a csodagép.


„Csodagép?”mosolyog Sáhó Györgyi„nézd ezt a maszkot”.

Ami igaz az igaz, már a látványa is futurisztikus ennek a maszknak.
Az IDP technológiát úgy szokták jellemezni, hogy ez a csúcs a tű nélküli mezoterápiában és bőrfiatalításban. Negyvenszeres hatóanyagot képes bevinni a bőrbe, arcfiatalító programja a mezoterápia előnyeit a szín és a hőterápia előnyeivel ötvözi. Látványos kezelést lehet vele elérni 30 perc alatt. Táplál, fiatalít, halványít, hegeket kezel, és az egyik legnagyobb ellensége a ráncoknak.
Egy hét múlva az egész testes kezelésekkel ismerkedünk, addig is látogassanak el awww.xshapestudio.huoldalra, kérjenek időpontot egy személyes konzuktációra, szépüljenek, fiatalodjanak! Az X-Shape aktuális nyereményjátékát pedig keresséka facebookon!

Nem csak a nyeremény, de Ön is vonzó (lesz!).

Karácsonyi tipp:
Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóban eszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk és figyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni a szeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szóló szépségutalványt!

Erélérhetőségeink:

H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-96-45
E-mail: info@xshapestudio.hu
web:www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből