Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. December 04. 15:23, kedd | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Szépségre hangolva- Alakformálás a 21. században

Szépségre hangolva- Alakformálás a 21. században

Rádiófrekvenciás hatóanyag bevitel, sebészkés nélküli zsírbontás, fiatalos bőr. Nincs nő, akinek ne csillanna fel a szeme, gondolatban már látja is a tökéletes alakját, ráncoktól mentes arcát.

Az X -Shape Stúdió az a hely, ahol valóra válnak az álmok.
A báli szezon már kopogtat az ajtón, itt az ideje kisimítani a
szarkalábakat, eltüntetni a súlyfelesleget, tökéletessé tenni a
bőrünket. Megtehetjük mindezt egy helyen, Győrben, az X-Shape
Stúdióban. Mi is ellátogattunk a nők mennyországába, s ahogy ígértük,
ma a 21. század alakformáló lehetőségeivel ismerkedünk.

Pottyondy Nórával, a Győrplusz Televízió műsorvezetőjével a báliszezonról, és annak legfontosabb alkotórészéről, a ruhákrólbeszélgettünk.
- A legszebb estélyi ruhák is botrányosan mutatnak egy kisintegetőizommal, lógó fenékkel, gyűrődő háttal- véli Nóra.- Astólákat, bolerókat a legtöbb nő szívesen otthon hagyná, hogy egyestére igazi királynőnek érezhesse magát. De egy hónap alatt szerintemlehetetlen csodát művelni.

Pedig lehet. A csodát úgy hívják: X-Shape Stúdió. A csodák ismerőjepedig Sáhó Györgyi tulajdonos, aki szívesen vezeti körbe Nórát, azalakformálás útján. Első állomásunk az orvos-esztétikai felhasználókszámára tervezett VelaShape, amely műtéti beavatkozás nélkül formáljaés karcsúsítja az alakot.

A berendezés, ami sebészi beavatkozás nélkül tökéletesíti, formálja azalakot, már Győrben is elérhető. A Vela Shape iránt hatalmas azérdeklődés, nincs olyan amerikai sztár, aki ne állna sorba egy VelaShape kezelésért. A berendezéssel szinte hihetetlen, 3-7cm-es körméretcsökkentő eredményeket értek el, mindössze 4-6 kezelést követően.

A VelaShape amellett, hogy formálja az alakot, még számos területen érel fantasztikus eredményeket, amiről részletesebben itt olvashatsz.

- Mi ez a furcsa szkafander szerű ruha?

Nem csak Nórit, minket is meglepett a DoktorLife első látásra. Akészülék egy derékig érő nyomásterápiás ruha segítségével a lábakvégétől egészen a hasig felfelé irányuló hullámszerű masszázst végez,mintha gyengéd masszírozó kezek haladnának felfelé testünkön. Célja,hogy a szövetek között felhalmozódott felesleges nyirokfolyadékot éssalakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül eltávolítsa.

A körméret csökkentése, a felesleges nyirokfolyadék eltávolításamellett az X-Shape Stúdióban arra is van lehetőségünk, hogyizomzatunkat fejlesszük, a jövő készülékével.

10 perc alatt 45 perc edzőtermi munka! Lehetséges ez?

A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztéskövetkezik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedigutasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak akorrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". 10Percalatt egy átlagos edzőtermi 45-50perces edzésnek megfelelőizom-összehúzódást lehet vele elérni, különösebb megerőltetés nélkül.Az elérhető eredményekről, ellenjavallatokról itt olvashatsz bővebben.

Egy hét múlva csodálatos kozmetikumokkal ismerkedünk, addig islátogassanak el a www.xshapestudio.huoldalra, kérjenek időpontot egyszemélyes konzultációra, szépüljenek, fiatalodjanak! Az X-Shapeaktuális nyereményjátékát pedig keressék a facebookon!

Nem csak a nyeremény, de Ön is vonzó (lesz!).

Karácsonyi tipp:

Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóbaneszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk ésfigyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni aszeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szólószépségutalványt!


Erélérhetőségeink:
H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel: +36-96/517-393
Mobil: +36-30/860-96-45
E-mail: info@xshapestudio.hu
web: www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.