Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 03. 08:24, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Szerdán temetik az elhunyt kosárlabdázót

Szerdán temetik az elhunyt kosárlabdázót

Január 6-án, szerdán helyezik végső nyugalomra Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC és a magyar válogatott kosárlabdázóját Sopronban - adta hírül az egyesület honlapja. A kosárlabda klub különjáratot indít a szurkolóknak a temetésre.

A kosárlabdázótól szerdán fél 12-kor a soproni Szent Mihály temetőben búcsúznak. A Falco buszt indít a szertartásra a szimpatizánsoknak, útközben pedig megállnak a tragédia helyszínén, ahol gyertyagyújtással emlékeznek a sportolóra.

A 30 éves sportoló hétfőn szenvedett balesetet, amikor Vasasszonyfa és Tömörd között megcsúszott autójával és frontálisan ütközött egy teherautóval. Horváth Zoltánt a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.

2020. Május 08. 19:16, péntek | Sport

Virtuális pályákon kezdi a 2020-as szezont a Gender Racing

A hétvégén debütáló, újabb online versenysorozatban mérik össze erejüket a vírushelyzet miatt a GRT virtuális versenypályákra visszaszorult versenyzői is.

2020. Május 06. 15:22, szerda | Sport

Turbosinger és lacházi Dragracing!

Június 6-án Dragracing Autós Országos Bajnokság lesz a Kiskunlacházi reptéren. (Kiskundragházán)