Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 05. 15:05, kedd | Belföld

Szerdától melegszik az idő, 12 fok is lehet

Szerdától melegszik az idő, 12 fok is lehet

Kedden ónos eső miatt adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, szerdán 12 fok is lehet.

Ónos eső miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat Somogy, Vas és Zala megyére. Mint írják, ónos eső a reggeli, délelőtti órákban eshet, napközben inkább eső, havas eső valószínű, a Bakonyban friss hó is hullhat. Az esti, éjszakai órákban északkeleten fordulhat elő ónos szitálás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1-6 fok között alakul.

Szerdától melegszik az idő, míg hajnalban mínusz 4 - plusz 2 fok lesz, napközben akár 9 fokot is mérhetünk. Elsősorban keleten kell számítani némi gyenge esőre, havas esőre, havazásra, egyébként felhős, borult időnk lesz.

Csütörtökön hajnalban mínusz 10 - mínusz 1 fokig süllyedhet a hőmérséklet, Dunántúlon és az Északi-középhegységben foltokban tartós ködre is készülni kell. Napközben aztán kisüt a nap és csapadék sem várható (3-9 fok).

Péntek hajnalban mínusz 2 - plusz 5, napközben 5-12 fok is lehet. Reggel az Északi-középhegység térségében lehet köd, de aztán az is feloszlik, és a legtöbb helyen napos időre számíthatunk. A déli óráktól azonban újra beborul az ég, és egyre többfelé elered az eső.

Forrás: index.hu

Kép:alfoldiregiomagazin.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.