Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 05. 09:00, csütörtök | Helyi

Szerelemkonyha a könyvtárban

Szerelemkonyha a könyvtárban

Győrben, szerdán mutatták be Légrádi Ildikó gazdasàgi mèrnök, pàrkapcsolati tanàcsadò, kèpi kifejezèspszichológiai szaktanàcsadó, mentàlhigiènès szakember "Szerelemkonyha" című könyvét, a könyvtár klubhelységében.

Az egyébként már 2015 márciusában megjelent könyvről, a párkapcsolati tanácsadóval dr. Horváth Sándor Domonkos a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója beszélgetett, aki így fogalmazott: "Ezt a könyvet mindenki kezébe kell adni!"

A kötet különleges és változatoseceptek mellett párkapcsolati tanácsokat tartalmaz, összekapcsolva a kulinária- kultúrát a pszichológiával.

"Szerelem és fűszerek..., vagy másképpen: a gasztronómia ötvözve a pszichológiával. Egyfajta kézikönyv, mely segíti az olvasónak felfedezni saját párkapcsolati igényét a másik fél megismerése mellett, miközben építi a párokban a főzés szeretetét -, egymásnak és együtt, a különleges alapanyagok megismerésétől kezdve az elkészíthető receptekig. A Szerelemkonyha bátran ajánlható mindenkinek, hisz mindenkihez szól. A szerelem forgatókönyvét végigkísérve mindenki megtalálja benne élete meghatározó állomásait, legyen épp egyedülálló, párkereső, vagy párban élő -, hogy végül felismerhesse a könyv legfontosabb üzenetét: Szerelmesnek lenni és szeretve lenni jó! Ízzel lélekkel..."- Írja a könyv ajánlójában Légrádi Ildikó.

A könyv kikölcsönözhető és előjegyeztethető a győri Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárában.

Forrás: Légrádi Ildikó/ Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.