Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2013. Január 16. 14:43, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros | Pozsgai Kitti | Fotó: Nagy Péter/Hotel Szieszta/internet

Szerelmes napok Győrben

Szerelmes napok Győrben

Közeleg a Bálint-nap, lassan minden a szerelemről, a megújulásról fog szólni. A szerelmespárok olyan helyeket keresnek, ahol a környezet legalább annyira idilli, mint a kapcsolatuk.

Körülnéztünk Győrben és megpróbáltuk felkutatni a legromantikusabb helyeket, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni.

Folyók, szigetek

A nyüzsgő belváros hangulatos, békés szeglete a Rába-part. Nincs tini,akinek ne ígérték volna a csillagokat ezeken a lépcsőkön, és nincsszerelmes pár, aki ne sétált volna a Radó-sziget csücskébe, hogyeljátssza kedvesével a Titanic film híres jelenetét. A platánsor mindenévszakban gyönyörű látvány, a padokon ücsörögve perceknek tűnnek azórák.

Lopj egy csókot titokban

Velencei hangulatot idéző titkos szegletekre is rálelhetünk a Káptalandomb környékén. A szűk lépcsős feljárók, romantikus, kovácsoltvaslámpái pironkodnának, ha arra kérnénk őket, meséljék el mi mindentláttak életük során.

Virágot a szerelmemnek

A Virágpiacon mindig van élet, s hamarosan megjelennek az első tavaszivirágokat árusító nénik is. Amíg megállunk kiválasztani a legszebbcsokrot kedvesünknek, biztosak lehetünk benne, hogy pár kedves szó, jótanács az élethez is jár a portékához, így már biztos a nap továbbirészében a jó hangulat.

Szerelmes programok

Mozi, színház, balett, koncert, akár komoly, akár könnyűzenéről legyenszó, Győrben mindenből a legjobbat kapja. Bálint-nap környékénmegnézhetik a Győri Balett Zorba című előadását, vagy a Jekyll & Hydecímű musicalt, a Győri Nemzeti Színházban. Zséda szerelmes koncertjéreakár páros belépőt is nyerhet nálunk, a Richter Teremben pedig a GyőriFilharmonikus Zenekar ad Valentin napi koncertet Nyári Károly ésSzulák Andrea vendégszereplésével. S ha utána egy kellemes vacsorát iseltöltenének valahol, tucatnyi színvonalas étterem közülválogathatnak.

Meghitt nyugalom

Egy csodás nap még csodásabb befejezése elképzelhetetlen egy meghitt,nyugodt kuckó nélkül. A Hotel Sziesztában pezsgőfürdőt, szaunát istalál, a szálláshely egy csendes belvárosi utcában várja a pihennivágyókat.

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben, minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit a Hotel Szieszta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 16:01, hétfő | Belföld

Elfogtak négy bűnözőt, egyikük a körözési toplistán szerepelt

Elfogott a rendőrség a napokban négy férfit, egyikük ellen tizenegy, két másik ellen hat-hat körözés volt érvényben, a negyedik pedig már a körözési toplistán szerepelt

2020. Február 17. 15:04, hétfő | Belföld

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása

Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne nyitni, az idén is kérheti az szja-bevallási tervezet postázását - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

2020. Február 17. 14:05, hétfő | Belföld

Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete

Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete, melyek Afrikából visszatérve várhatóan napokon belül elfoglalják az ártéri erdőben bekamerázott fészküket.

2020. Február 17. 12:40, hétfő | Belföld

Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi bölcsődét

Kisebb tűz ütött ki egy gyermekintézményben hétfőn Budapest XIX. kerületében, a Huba utcában, senki sem sérült meg.