Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Széttárta lábait Britney

Széttárta lábait Britney

Hiába állította helyre ázsióját Britney Spears, van, ami soha nem változik - a bugyivillantásról képtelen leszokni.

A részeges-drogos-kopasz időszakában egész albumnyi kép készült Britney Spaearsről, miközben autókból kiszállva mutogatja altestét. Többnyire alsónemű nélkül. Azóta sok minden történt vele, és szinte teljesen sínre került az élete, de a "lábtárogatás" nem tűnt el repertoárjából. Amire a hétvégi, londoni megjelenése a bizonyíték. Egykori kedvenc pophercegnőnk közel húszévnyi, paparazziktól kísértett karrier után sem tanulta meg, miként kell egy járműből megfelelően kikászálódni. De legalább már volt rajta bugyi, ami nagy fejlődés a korábbi alkalmakhoz képest. Illetve a bal kacsóján is megjelent egy eddig nem látott kiegészítő, méghozzá egy gyűrű. Ami akár azt is jelentheti, hogy Jason Trawick eljegyezte. Viszont, ha eszünkbe jut az örökbecsű szállóige - miszerint nem a nőt, hanem az ékszert kell figyelni -, akkor megállapíthatjuk, hogy nem erről van szó. Valószínűleg nem hasonló kis szívecskés ékszerrel kérnék meg a kezét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: