Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Május 22. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Szexbotrányai miatt váltanák le alattvalói

Szexbotrányai miatt váltanák le alattvalói

A svédek többsége azt szeretné, ha tíz éven belül lemondana a trónról lánya javára XVI. Károly Gusztáv svéd király - derült ki egy szombaton nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatás adataiból. A felmérést azután készítették,

Az Expressen című svéd napilapban megjelent közvélemény-kutatás eredményei szerint a svédek 59 százaléka szeretné, ha tíz éven belül nyugdíjazná magát királyuk, és átadná a trónt a 33 éves Viktória koronahercegnőnek. A Demoskop közvélemény-kutató cég által készített felmérés adatai szerint a svédeknek mindössze 29 százaléka látná haláláig trónon XVI. Károly Gusztáv királyt.

A szombati felmérés megerősíti a korábbi véleménykutatások adatait, és azután készítették, hogy több beszámoló is napvilágot látott a svéd király nőügyeiről, és kétes kapcsolatairól. A TV4 svéd kereskedelmi televízió azt állította: olyan fényképet láttak a királyról, amelyen egy sztriptízbárban látható, két szeretkező nő mellett.

Egy új könyvben pedig az szerepel, hogy a király barátai hatalmas összegeket hajlandóak fizetni, a királyra nézve kínos felvételek visszatartásáért. XVI. Károly Gusztáv egyik barátja állítólag egy maffiafőnök segítségét kérte a sztriptízbár vezetőjének meggyőzésére, hogy tartsa vissza a fényképet.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.