Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Január 08. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexbotrányba keveredett a sztárfeleség

Szexbotrányba keveredett a sztárfeleség

Könnyen véget érhet Sonny Bono ex-neje, Mary Mack politikai karrierje, miután leszbikus képek kerültek róla elő.

Eddig sok pletyka terjengett Mary Bono Mackről, miszerint a kongresszusi képviselő keményen szeret bulizni, és emiatt többen látnák kívül a törvényhozásból. Ám a legendás énekes, Sonny Bono ex-nejének eltávolítására eddig semmi esély nem volt. Azonban most előkerült néhány fotó, amiken barátnője - aki kampányai pénzelője is egyben - Edra Blixseth a melleit nyalogatja egy partin. A képeket pedig már a világ elé tárták, hogy Mary támogatói kihátráljanak mögüle.

Az ügyet még pikánsabbá teszi, hogy Blixseth ellen a létező összes hatóság nyomoz Amerikában, miután több bankot is félretájékoztatott az anyagi helyzetéről. A hölgy ugyanis elfelejtett szólni a pénzintézeteknek, hogy a milliárdjai odalettek, és semmije sem maradt. Ez pedig szintén kihathat Mack állására is, hiszen Edra fedezett nélküli kölcsönökből támogatta a megválasztását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.