Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2014. Július 07. 09:45, hétfő | Bulvár
Forrás: infoGyőr

Szexi rövid hajú sztárok

Szexi rövid hajú sztárok

A nagy melegben sokkal kellemesebb és egyszerűbb viselet a rövid haj, több sztár is átpártolt a vagányabb stílusú frizurához. Nagy változások, meglepően jó eredménnyel. Nézzük csak kik merték bevállani az új külsőt.

A Jóban rosszban színésznője Szabó Zsófi egyre szőkébb. Pár hónapja hatalmas stílusváltáson esett keresztül, hosszú szőke haját levágatta rövidre, azóta pedig apró kis változtatásokkal teszi vagányabbá frizuráját.

Kapócs Zsóka

Tóth Gabi

Miley Cyrus

Rihanna

Jennifer Lawrence

Anne Hathaway

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.