Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 09. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexi rabszolgalányként pózol a kebelcsoda

Szexi rabszolgalányként pózol a kebelcsoda

Kelly Brook újabb fantáziadús fotósorozaton mutatta meg formáit, méghozzá egy Leia hercegnő által híressé tett szexi rabruhában.

Ha valaki kiérdemli az Anglia legjobb teste címet, annak illik időről időre emlékeztetnie az embereket, hogy miért is. Ezért Kelly Brook ismét nekivetkőzött egy kicsit, hogy a rajongóinak legyen ismét miről fantáziálniuk. Ám ezúttal egy kis filozófia segítséget is igénybe vett, mivel korábban már milliók szívét meghódító elődjeinek öltözött be. A harminc éves kebelcsoda többek közt a Carrie Fisher által játszott Leia hercegnőnek állított emléket, méghozzá egy hasonló ruhában, mint amiben a Star Wars harcos szépsége Jabba a Hutt fogságában senyvedett. De azok sem csalódnak majd a fotókban, akikben nincs Jedi-nger, mivel Brigitte Bardot, Sophia Loren és Raquel Welch egy-egy híressé vált pózát is rekreálta.


Bár a nemrég szinglivé váló Kelly a példaképeihez hasonló filmtörténelmi jelentőséget nem fog elérni, következő alakítását mégis rengetegen fogják megtekinteni. A Piranha című kult-horror 3D-s remake-jében ugyanis anyaszült meztelenül fog az életéért küzdeni. Majd valamikor ősszel a Nyuszis magazin oldalairól fog szintén Éva kosztümben visszanézni hű imádóira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára