Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Április 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexistenként lépett színpadra Árpa Attila

Szexistenként lépett színpadra Árpa Attila

A TV2 péntek esti A Nagy Duett című műsorának egyik legerőteljesebb produkciója kétség kívül Falusi Mariann és Árpa Attila fellépése volt. A páros maximálisan hozta a dal lényegét, igazán megőrültek a színpadon: Árpa pedig igazi sz

Térden csúszással, fantasztikus csípőmozgással, izzadságcseppekkel, kigombolt inggel és mellszőrzettel adta elő Beyoncé világslágerének, a Crazy In love-nak rock and roll változatát az Árpa-Falusi páros. A dinamikus énekesnő őrületes hatással volt duettpartnerére, így egy igazi, erotikától fűtött produkciót láthattunk, amelynek valószínűleg Árpa Attila népes rajongótábora örült a legjobban.

Az egyetlen női zsűritagot, Balázs Klárit is teljesen lenyűgözte Árpa, és erre minden oka megvolt. Attila a produkció alatt a zsűriasztal előtt is táncolt és énekelt, szó szerint flörtölt az énekesnővel. Ezt Claudia is szóvá tette, és megkérdezte Klárikát, milyen érzés volt Attila övcsatja közelébe kerülni. "Én már férjnél vagyok" - jelentette ki Klárika, Falusi Mariann pedig megjegyezte, Attilával nincs köztük semmi. A show nagy "kerítőnője" természetesen ezt nem hagyta szó nélkül: "Biztos? Mert a filmben említetted, hogy szex lesz" - utalt a páros bemutatkozó kisfilmjére.


Tény, péntek este Mariann és Attila igazán felforrósították a levegőt stúdióban, Árpa valóságos szexistenné vált a dal alatt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Azt azonban a zsűritagok észrevételezték, és Árpa is elismerte, ahhoz, hogy az előadás így sikerüljön, és előjöjjön az erotika, a fantasztikus partnernőre, Falusi Mariannra volt szükség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.