Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Május 06. 09:30, hétfő | Bulvár

Pápai Joci és Szick Petra képviselik hazánkat májusban

 Pápai Joci és Szick Petra képviselik hazánkat májusban

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon, Szick Petra modell pedig Albániában képviseli hazánkat májusban.

Egy hét múlva rendezik meg a Miss Summer World világversenyt Albániában, ahol Szick Petra modell-szépségkirálynő fogja hazánkat képviselni. Petra rutinos versenyző, többször választották már szépségkirálynőnek. Természetes szépsége és egyedisége miatt nem csoda, hogy ő rá esett a választás.

A fiatal szépség nagy erőkkel készül a megmérettetésre, amit lelkesen meg is oszt a közösségi oldalán rajongóival.


Milyen érzés három év után ismét külföldre utazni egy szépségversenyre?

Izgalmas. Nagy rajtam a nyomás. Szeretnék mindenkinek,de legfőképp magamnak megfelelni és a legjobbat nyújtani a versenyen.

Mit gondolsz az idei versenyről? Láttad már a versenyzőket?

Az idei mezőny nagyon erős lesz. Láttam a lányokat. Sokan leszünk és mindenki nagyon szép. Igyekszem pozitívan állni a dologhoz, hisz ez egy fontos tényező.

Hogyan készülsz a versenyre?

Minden nap edzek és figyelek az étrendemre. Minden nap ápolom a bőrömet, próbálok sokat napozni, ha az idő engedi, hogy kicsit barnuljak a versenyig. Már beszereztem a versenyre az ajándékokat és a népviseletes ruhàm. A Talent show-ra is készülök, de erről többet sajnos még nem árulhatok el.

Hogyan fér bele egy versenyfelkészülés az idődbe? Hiszen sokat dolgozol, tanítasz

Nehezen. Két casting között futottam el a divattervezőhöz megterveztetni a talent show-ra a ruhám egyik nap, majd a castingok után rohantam a másik tervezőhöz kiválasztani az estélyiket. Mint tudjuk...nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mindent meg lehet oldani, ha nagyon szeretnénk.

Májusban nem csak te, hanem Pápai Joci is “megméretteti” magát az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán.

Igen, tudom. Szinte minden adáson ott voltam A Dal-on. Nagyon meg érdemelte a hazai győzelmet,és én, büszke vagyok arra,hogy egy olyan fantasztikus előadó művész mint Joci, màr másodjàra lehet az Eurovízió színpadán. Ez nem véletlen. Jelentenie kell valamit. Albániából nagyon fogok neki szorítani.

Szorítunk Nektek, sok sikert!

Köszönük!

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!