Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2018. Május 22. 07:00, kedd | Bulvár

Szick Petra újra harcba szállt a koronáért

Szick Petra újra harcba szállt a koronáért

Szombaton rendezték meg a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyt a Millennium Centerben, Budapesten.

A szépségverseny önálló rendezvényként, exkluzív helyszínen, a Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozatának kiemelt eseményeként egy nagyszabású nemzetközi divat show és gálaműsor keretében került megrendezésre, majd vacsorával egybekötött zenés, táncos est zárta a Világtalálkozó Szépe választást, 15 versenyző részvételével.
A magyar volt szépségkirálynő, Szick Petra modell fejére ismét került korona.
Petra 12 éves kora óta a médiában dolgozik, mint modell, illetve már a színészkedésben is bontogatja a szárnyait.

Életében először 2016-ben indult szépségversenyen, ami a Miss Elegance nevet viselte és már ott is döntős helyezést ért el. Ugyanabban az évben Magyarországot képviselte a Miss&Mr Grand Sea Universe világversenyén Cipruson, ahol nem csak szépségkirálynőnek választották, de elhozta a legjobb topmodell kategória díjat is.
Egy hosszabb idő kihagyás után ismét úgy döntött, hogy harcba száll a koronáért. ahol 3. helyezést ért el, így ő lett a 2. Udvarhölgy.


„A szombati nap több okból kifolyólag is szívmelengető volt számomra. Több mint 10 évvel ezelőtt, annak a fantasztikus hölgynek, modellnek és mentornak, Sütő Enikőnek a modell iskolájában szerelmesedtem bele a modellkedésbe és kezdtem el a karrierem, aki most a közönség soraiban ült és szorított nekem. Megtiszteltetés volt.

12 éves kisgyerek voltam akkor. Ez idő alatt többször dolgozhattam már vele együtt. A másik fantasztikus dolog, amire nagyon büszke vagyok,hogy én is Enikő nyomdokaiba lépve és tudásom átadva taníthatok egy hazai modell suliban, ahol az egyik tanítványom az oldalamon Szászi Csenge, egy nagyon neves Indonéz divattervező ruhàit mutathatta be. Életében először volt kifutón, illetve kapott munkát. Nagyon büszke vagyok rá! Ezen kívül fantasztikus érés volt látni, hogy nagyon sok ismerős eljött megnézni és szorítani nekem. Örülök, hogy a zsűrinek elnyertem tetszését. Óriási köszönet érte mindenkinek!” – nyilatkozta Petra portálunknak.

Két első helyezett is koronát kapott: Fehérvári Dóra (Cegléd) és Steiger Nikoletta (Dunaszerdahely), második helyezett Gyurácz Anna (Budapest) és a harmadik Szick Petra Dóra (Biatorbágy). Kovács Krisztina (Erdély) pedig közönség díjas lett.


Szívből gratulálunk a díjazottaknak és további sok sikert kívánunk!

Forrás: vidamcsapat.com

Fotók: Fördős Gábor; HadIs- Fotó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.

2019. Augusztus 16. 06:00, péntek | Bulvár

Leállították a Drága örökösök forgatását, allergiás rohamot kapott a sorozat színésze

Nagy ijedséget okozott Varga Balázs. A sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek.