Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2018. Május 22. 07:00, kedd | Bulvár

Szick Petra újra harcba szállt a koronáért

Szick Petra újra harcba szállt a koronáért

Szombaton rendezték meg a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyt a Millennium Centerben, Budapesten.

A szépségverseny önálló rendezvényként, exkluzív helyszínen, a Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozatának kiemelt eseményeként egy nagyszabású nemzetközi divat show és gálaműsor keretében került megrendezésre, majd vacsorával egybekötött zenés, táncos est zárta a Világtalálkozó Szépe választást, 15 versenyző részvételével.
A magyar volt szépségkirálynő, Szick Petra modell fejére ismét került korona.
Petra 12 éves kora óta a médiában dolgozik, mint modell, illetve már a színészkedésben is bontogatja a szárnyait.

Életében először 2016-ben indult szépségversenyen, ami a Miss Elegance nevet viselte és már ott is döntős helyezést ért el. Ugyanabban az évben Magyarországot képviselte a Miss&Mr Grand Sea Universe világversenyén Cipruson, ahol nem csak szépségkirálynőnek választották, de elhozta a legjobb topmodell kategória díjat is.
Egy hosszabb idő kihagyás után ismét úgy döntött, hogy harcba száll a koronáért. ahol 3. helyezést ért el, így ő lett a 2. Udvarhölgy.


„A szombati nap több okból kifolyólag is szívmelengető volt számomra. Több mint 10 évvel ezelőtt, annak a fantasztikus hölgynek, modellnek és mentornak, Sütő Enikőnek a modell iskolájában szerelmesedtem bele a modellkedésbe és kezdtem el a karrierem, aki most a közönség soraiban ült és szorított nekem. Megtiszteltetés volt.

12 éves kisgyerek voltam akkor. Ez idő alatt többször dolgozhattam már vele együtt. A másik fantasztikus dolog, amire nagyon büszke vagyok,hogy én is Enikő nyomdokaiba lépve és tudásom átadva taníthatok egy hazai modell suliban, ahol az egyik tanítványom az oldalamon Szászi Csenge, egy nagyon neves Indonéz divattervező ruhàit mutathatta be. Életében először volt kifutón, illetve kapott munkát. Nagyon büszke vagyok rá! Ezen kívül fantasztikus érés volt látni, hogy nagyon sok ismerős eljött megnézni és szorítani nekem. Örülök, hogy a zsűrinek elnyertem tetszését. Óriási köszönet érte mindenkinek!” – nyilatkozta Petra portálunknak.

Két első helyezett is koronát kapott: Fehérvári Dóra (Cegléd) és Steiger Nikoletta (Dunaszerdahely), második helyezett Gyurácz Anna (Budapest) és a harmadik Szick Petra Dóra (Biatorbágy). Kovács Krisztina (Erdély) pedig közönség díjas lett.


Szívből gratulálunk a díjazottaknak és további sok sikert kívánunk!

Forrás: vidamcsapat.com

Fotók: Fördős Gábor; HadIs- Fotó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.