Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2013. Március 08. 15:38, péntek | Helyi

Színes programok a hétvégére

Színes programok a hétvégére

Alig vártad, hogy jöjjön a hétvége? Várod a tavaszt és kimozdulnál valahová? Esetleg randid lesz? Van pár programajánlatunk a számodra!

Ez a hétvége mi másról szólhatna, mint a Nőnapról. A hölgyeket megannyi programmal várják péntek, szombat a szórakozóhelyek. A Chippendale Show, Magic Mike Night és további sok sok program várja a szórakozni vágyó hölgyeket, lányokat!

Ha egy kis különlegességre vágynál, március 8-án a Richter Teremben, a Győri Filharmónikus Zenekar ad lenyűgöző koncertet és akik egy kicsit előre terveznek, ajánljuk figyelmükbe, a március 16-án megrendezésre kerülő, Bobby McFerrin koncertet is a Városi Egyetemi Csarnokban. A további koncerteket itt találod meg.

A moziba vágyóknak sem kell csüggednie, hisz rengeteg film vár rájuk. Bővebb részleteket a filmekről, ide kattintva találtsz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.