Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2011. Október 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Színes tévét kapott Stohl András

Színes tévét kapott Stohl András

Stohl András egyelőre egyedül tartózkodik egy cellában, így saját magát kell elszórakoztatnia üres óráiban.

Az első másfél napban ezt leginkább olvasással és írással tudta megoldani, de tegnaptól már egy kis képernyős tévé is szolgálja a színész "kényelmét".

- Andrással sikerült egy rövid telefonbeszélgetést folytatnom, és annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest minden rendben van vele. Különösebben még nem volt alkalma ismeretségeket kötni, mivel egyedül van egy cellában. Az idejét olvasással töltötte, de másfél nap alatt végzett azzal a négy könyvvel, amit bevitt magával. Természetesen írja a naplóját, és mostantól már tévét is tud nézni, hiszen bejuttattunk hozzá egyet - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje.

- András annyit még mondott nekem, hogy nagyon várja már a munkába állásának időpontját, hiszen úgy gyorsabban fog telni számára az egyébként ólomlábakon járó idő - fűzte hozzá a színész jogi képviselője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.