Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2011. Október 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Színes tévét kapott Stohl András

Színes tévét kapott Stohl András

Stohl András egyelőre egyedül tartózkodik egy cellában, így saját magát kell elszórakoztatnia üres óráiban.

Az első másfél napban ezt leginkább olvasással és írással tudta megoldani, de tegnaptól már egy kis képernyős tévé is szolgálja a színész "kényelmét".

- Andrással sikerült egy rövid telefonbeszélgetést folytatnom, és annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest minden rendben van vele. Különösebben még nem volt alkalma ismeretségeket kötni, mivel egyedül van egy cellában. Az idejét olvasással töltötte, de másfél nap alatt végzett azzal a négy könyvvel, amit bevitt magával. Természetesen írja a naplóját, és mostantól már tévét is tud nézni, hiszen bejuttattunk hozzá egyet - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje.

- András annyit még mondott nekem, hogy nagyon várja már a munkába állásának időpontját, hiszen úgy gyorsabban fog telni számára az egyébként ólomlábakon járó idő - fűzte hozzá a színész jogi képviselője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.