Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Augusztus 23. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Színesedik Győr-Adyváros

Színesedik Győr-Adyváros

A közelmúltban kezdődött meg Adyváros egyik legnagyobb épületének felújítása. Az INSZOL Zrt. kezelésében lévő Kodály Zoltán utca 34-44. szám alatti társashá

A 174 lakásos épület felújítási pályázatához a közeli Barátság Park ízléses sportcentrummá alakítása adta meg a végső lökést. Az alaposan előkészített, sikeres pályázat az 1972-ben épült ház komplex felújítását teszi lehetővé. A lakások, lépcsőházak nyílászáróinak cseréjét, a homlokzatszigetelést és a fűtéskorszerűsítést magába foglaló beruházás várhatóan 30-35 százalékos energia megtakarítással jár majd.

A kisebb energiafogyasztásnak köszönhetően a lakóközösség komoly anyagi tehervállalása 3-4 év alatt térülhet meg. A felújítás során az épület új köntösbe öltözik, a lakók döntése alapján egyedi megjelenésével, új esztétikai élménnyel gazdagítja Győr legnagyobb lakótelepét.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.