Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2020. Március 26. 10:37, csütörtök | Helyi

Színésznők karanténban: Bátyai Éva

Színésznők karanténban: Bátyai Éva

Színésznő, édesanya, Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője a Barátok közt napi sorozatban Harmath Szonja karakterét alakítja. Nyilatkozott portálunknak a jelenleg kialakult helyzetről.

Leálltak a színház előadások, próbák, leállt a Barátok közt napi sorozat forgatása. Hogyan telnek a most kialakult helyzetben a mindennapjaid?

É: Kicsit nyugodtabban, mint eddig! Két kisfiam mellett cseppet sem unalmasak a napjaim, még a négy fal közt is folyton zajlik az élet. Megpróbálom maximálisan kiélvezni és értékelni, hogy most szinte 100%-ban a családomra tudok fókuszálni! Közben azért akad egy-egy öröm munka! Most készültünk el a Don’t Worry be happy c. szám házi karantén változatával amivel egy kis jókedvet szeretnénk vinni a karantén napokba és felhívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára és, hogy ezt próbáljuk meg vidáman "viselni"! De fogok még koraszülötteknek is mesélni!

Azt lehet tudni, hogy mennyivel tart előbbre a sorozat, tehát újabb felvétel nélkül most meddig láthatják a sorozatot a rajongók?

É: Én úgy tudom, körülbelül 2,5-3 hónappal vagyunk előrébb szóval remélem még ha a most a kialakult helyzet miatt esetleg kicsit hosszabb szünetet is kell tartanunk, akkor sem fog az ország Barátok közt nélkül maradni egy napra sem!

Forrás: Barátok közt

Hogy telt a kialakult járványhelyzet miatti utolsó forgatási napotok?

É: Az utolsó forgatási napok szerencsére ugyanolyan jókedvűen teltek, mint úgy általában de szigorúbb higiéniai feltételek mellet. Az épületben több ponton helyeztek el kézfertőtlenítőket, aki tehette maszkban járt és folyamatosan takarították az épületet. Kicsit furcsa érzés is volt amikor be mentünk a stúdióba és rajtunk, színészeken kívül mindenki gumikesztyűben, maszkban dolgozott, mintha valami kísérlet részesei lettünk volna, de szerencsére még ezen is jókat tudtunk nevetni és jó volt a tudat, hogy így vigyáznak ránk.

Forrás: Barátok közt - Bátyai Éva, háttal: Papp Barbara

Győri évek

Hogyan emlékszel vissza a Győrben töltött évekre, mit adott Neked a Győri Nemzeti Színház?

É: Mindig nagyon jó szívvel gondolok vissza a Győri évekre! Nagyon szép időszak volt és szerencsére születtek, mind a mai napig tartó barátságaim is. Nagyon nagyon sok szép emlék és szerep köt a színházhoz és a városhoz is! Most tavaszra terveztem is, hogy ellátogatok Győrbe pár napra. Szerettem volna megnézni egy-két előadást és eltölteni kis időt az ott élő barátaimmal de sajnos ezt most úgy néz ki, hogy el kell napoljam!

Bátyai Éva, Nagy Balázs az Anconai szerelmesekben a Győri Nemzeti Színházban - Forrás: bendaivan.hu

Bátyai Éva, Járai Máté, Bartha Alexandra a Kabaré című előadásban a Győri Nemzeti Színházban - Forrás: kisalfold.hu

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Barátok közt; kisalfold.hu; bendaivan.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 14:08, csütörtök | Helyi

Immár digitális bölcsőde is várja a gyermekeket

A FELNŐTTEK IS KAPNAK SEGÍTSÉGET, HOGY A BEZÁRTSÁG ALATT HOGYAN ÉPÜLJENEK A PÁRKAPCSOLATOK

2020. Április 06. 13:37, hétfő | Helyi

Tippek tartós autóbérléshez

Ha valaki azt tervezi, hogy ellátogat több hétre külföldre, akkor érdemes megfontolni a hosszú távú autóbérlés lehetőségét.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.