Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2020. Március 26. 10:37, csütörtök | Helyi

Színésznők karanténban: Bátyai Éva

Színésznők karanténban: Bátyai Éva

Színésznő, édesanya, Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője a Barátok közt napi sorozatban Harmath Szonja karakterét alakítja. Nyilatkozott portálunknak a jelenleg kialakult helyzetről.

Leálltak a színház előadások, próbák, leállt a Barátok közt napi sorozat forgatása. Hogyan telnek a most kialakult helyzetben a mindennapjaid?

É: Kicsit nyugodtabban, mint eddig! Két kisfiam mellett cseppet sem unalmasak a napjaim, még a négy fal közt is folyton zajlik az élet. Megpróbálom maximálisan kiélvezni és értékelni, hogy most szinte 100%-ban a családomra tudok fókuszálni! Közben azért akad egy-egy öröm munka! Most készültünk el a Don’t Worry be happy c. szám házi karantén változatával amivel egy kis jókedvet szeretnénk vinni a karantén napokba és felhívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára és, hogy ezt próbáljuk meg vidáman "viselni"! De fogok még koraszülötteknek is mesélni!

Azt lehet tudni, hogy mennyivel tart előbbre a sorozat, tehát újabb felvétel nélkül most meddig láthatják a sorozatot a rajongók?

É: Én úgy tudom, körülbelül 2,5-3 hónappal vagyunk előrébb szóval remélem még ha a most a kialakult helyzet miatt esetleg kicsit hosszabb szünetet is kell tartanunk, akkor sem fog az ország Barátok közt nélkül maradni egy napra sem!

Forrás: Barátok közt

Hogy telt a kialakult járványhelyzet miatti utolsó forgatási napotok?

É: Az utolsó forgatási napok szerencsére ugyanolyan jókedvűen teltek, mint úgy általában de szigorúbb higiéniai feltételek mellet. Az épületben több ponton helyeztek el kézfertőtlenítőket, aki tehette maszkban járt és folyamatosan takarították az épületet. Kicsit furcsa érzés is volt amikor be mentünk a stúdióba és rajtunk, színészeken kívül mindenki gumikesztyűben, maszkban dolgozott, mintha valami kísérlet részesei lettünk volna, de szerencsére még ezen is jókat tudtunk nevetni és jó volt a tudat, hogy így vigyáznak ránk.

Forrás: Barátok közt - Bátyai Éva, háttal: Papp Barbara

Győri évek

Hogyan emlékszel vissza a Győrben töltött évekre, mit adott Neked a Győri Nemzeti Színház?

É: Mindig nagyon jó szívvel gondolok vissza a Győri évekre! Nagyon szép időszak volt és szerencsére születtek, mind a mai napig tartó barátságaim is. Nagyon nagyon sok szép emlék és szerep köt a színházhoz és a városhoz is! Most tavaszra terveztem is, hogy ellátogatok Győrbe pár napra. Szerettem volna megnézni egy-két előadást és eltölteni kis időt az ott élő barátaimmal de sajnos ezt most úgy néz ki, hogy el kell napoljam!

Bátyai Éva, Nagy Balázs az Anconai szerelmesekben a Győri Nemzeti Színházban - Forrás: bendaivan.hu

Bátyai Éva, Járai Máté, Bartha Alexandra a Kabaré című előadásban a Győri Nemzeti Színházban - Forrás: kisalfold.hu

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Barátok közt; kisalfold.hu; bendaivan.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.