Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2020. Március 26. 08:26, csütörtök | Helyi

Színésznők karanténban: Janisch Éva

Színésznők karanténban: Janisch Éva

Janisch Éva, a Győri Nemzeti Színház színésznője is nyilatkozott.

"Köszönöm az érdeklődést!
A kialakult helyzetet személyesen még jòl viselem. Ennek egyszerű oka van. A 40 feletti szìnésznők már ritkán játszanak 30 estén egy hònapban. Most 10-15 előadásom lett volna. Ìgy eleinte ùgy éreztem, hogy a jòl sikerült Váratlan vendég premierünk után lement a bérletek harmada és majd "pár nap mùlva" folytatjuk" - fejtette ki Éva.

" Szeretem az otthoni elfoglaltságaimat is, főzünk, kutyázunk, olvasunk és otthon maradunk!
Sok érdekes és spirituális előadást hallgatok Youtube-on, mint például Balogh Bélát. Elgondolkodtatò és megnyugtatò - mesélte Janisch Éva.
Ami az "arcombahozta", hogy nagy a baj közben, az a mai nap...egész délután telefonálgattam a betegeskedő bátyám barátainak, mert nem lehetett elérni őt pár napja...
"Végül bekopogtak hozzá és hála istennek nincs baj....Ez nagyon fájò, hogy a másik városban lakò rokonainkhoz nem tudunk menni és bevásárolni nekik" - tette hozzá.
Nagymamám, aki a háborùban ápolònő volt, abban bizakodott, hogy valaki máshol ugyanolyan lelkiismeretesen ápolja a szeretteit, ahogyan ő a betegeit. Most nekünk kell bevásarolni az idős szomszédnak és bìzakodni, hogy ezt a gesztust mindenki megteszi a mi rokonaink felé is.

Jobb emberekként és mihamarabb kerüljünk ki ebből: ezt kìvánom mindannyiunknak és külön a 8 hònapos unokámnak" - zárta gondolatait.

"Csòkolok mindenkit "táv"öleléssel!"

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.