Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2020. Március 26. 08:26, csütörtök | Helyi

Színésznők karanténban: Janisch Éva

Színésznők karanténban: Janisch Éva

Janisch Éva, a Győri Nemzeti Színház színésznője is nyilatkozott.

"Köszönöm az érdeklődést!
A kialakult helyzetet személyesen még jòl viselem. Ennek egyszerű oka van. A 40 feletti szìnésznők már ritkán játszanak 30 estén egy hònapban. Most 10-15 előadásom lett volna. Ìgy eleinte ùgy éreztem, hogy a jòl sikerült Váratlan vendég premierünk után lement a bérletek harmada és majd "pár nap mùlva" folytatjuk" - fejtette ki Éva.

" Szeretem az otthoni elfoglaltságaimat is, főzünk, kutyázunk, olvasunk és otthon maradunk!
Sok érdekes és spirituális előadást hallgatok Youtube-on, mint például Balogh Bélát. Elgondolkodtatò és megnyugtatò - mesélte Janisch Éva.
Ami az "arcombahozta", hogy nagy a baj közben, az a mai nap...egész délután telefonálgattam a betegeskedő bátyám barátainak, mert nem lehetett elérni őt pár napja...
"Végül bekopogtak hozzá és hála istennek nincs baj....Ez nagyon fájò, hogy a másik városban lakò rokonainkhoz nem tudunk menni és bevásárolni nekik" - tette hozzá.
Nagymamám, aki a háborùban ápolònő volt, abban bizakodott, hogy valaki máshol ugyanolyan lelkiismeretesen ápolja a szeretteit, ahogyan ő a betegeit. Most nekünk kell bevásarolni az idős szomszédnak és bìzakodni, hogy ezt a gesztust mindenki megteszi a mi rokonaink felé is.

Jobb emberekként és mihamarabb kerüljünk ki ebből: ezt kìvánom mindannyiunknak és külön a 8 hònapos unokámnak" - zárta gondolatait.

"Csòkolok mindenkit "táv"öleléssel!"

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét