Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 24. 17:14, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Lázin Beatrix, a Győri Nemzeti Színház magánénekese is nyilatkozott portálunknak.

" Köszönöm a megkeresést, és hogy ilyen aktívan életben tartod a színház iránti érdeklődést! Valahol jó, hogy az emberek érezhetik, hogy pezseg még így is az élet" - válaszolja megkeresésemre Lázin Beatrix.

"Azt gondolom a kollektív energia most másként kell összpontosuljon! Most nem a személyes szenzáció a fontos. Tudom, hogy van olyan kolléga, akiszó szerint a családja épségéért aggódik. Itt dübörög már a közelben a baj, ez a vihar előtti csend. Erőinket -és ez lehet a gondolat és a hit ereje is - ennek átvészelésére,megoldására, és túlélésére kell tartogatni!" - tette hozzá "Hiszem, hogy lesz még egyszer egy szép vasárnapunk!" - ahogy az idézet is szól. Hiszem, hogy újjászületve és megtisztulva jövünk ki a lassan kilátástalanná vált helyzetből és csodálatos lesz megnyitni a színház kapuit a közönség előtt! Eljön majd ez az idő.

" A kapcsolattartás fontos és még fontosabb lesz. Erre feltétlenül használjuk ki az összes lehetőséget, segítsünk egymásnak! Isten óvjon mindenkit, vigyázzatok magatokra!" - zárta szavait.

Lázin Beatrix 1997-ben megkapta a Nemzeti Filharmónia opera-, oratórium énekesi oklevelét és ettől az évtől lett a Győri Nemzeti Színház magánénekese. Számos alkalommal volt meghívott fellépő német nyelvű opera-, operett előadásokon és gálaműsorokban Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Finnországban, majd Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban. Győr Megyei Jogú Város korábban Ezüst Emlékéremmel tűntette ki.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.