Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2020. Március 24. 17:14, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Lázin Beatrix, a Győri Nemzeti Színház magánénekese is nyilatkozott portálunknak.

" Köszönöm a megkeresést, és hogy ilyen aktívan életben tartod a színház iránti érdeklődést! Valahol jó, hogy az emberek érezhetik, hogy pezseg még így is az élet" - válaszolja megkeresésemre Lázin Beatrix.

"Azt gondolom a kollektív energia most másként kell összpontosuljon! Most nem a személyes szenzáció a fontos. Tudom, hogy van olyan kolléga, akiszó szerint a családja épségéért aggódik. Itt dübörög már a közelben a baj, ez a vihar előtti csend. Erőinket -és ez lehet a gondolat és a hit ereje is - ennek átvészelésére,megoldására, és túlélésére kell tartogatni!" - tette hozzá "Hiszem, hogy lesz még egyszer egy szép vasárnapunk!" - ahogy az idézet is szól. Hiszem, hogy újjászületve és megtisztulva jövünk ki a lassan kilátástalanná vált helyzetből és csodálatos lesz megnyitni a színház kapuit a közönség előtt! Eljön majd ez az idő.

" A kapcsolattartás fontos és még fontosabb lesz. Erre feltétlenül használjuk ki az összes lehetőséget, segítsünk egymásnak! Isten óvjon mindenkit, vigyázzatok magatokra!" - zárta szavait.

Lázin Beatrix 1997-ben megkapta a Nemzeti Filharmónia opera-, oratórium énekesi oklevelét és ettől az évtől lett a Győri Nemzeti Színház magánénekese. Számos alkalommal volt meghívott fellépő német nyelvű opera-, operett előadásokon és gálaműsorokban Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Finnországban, majd Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban. Győr Megyei Jogú Város korábban Ezüst Emlékéremmel tűntette ki.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 21. 19:01, szerda | Belföld

Húsz év alattiak jelentkezhetnek Balaton témájú videóversenyre

Balaton témájú videóversenyre jelentkezhetnek húsz év alatti alkotók, a nevezési határidő június 5-e.