Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2020. Március 24. 17:14, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Lázin Beatrix, a Győri Nemzeti Színház magánénekese is nyilatkozott portálunknak.

" Köszönöm a megkeresést, és hogy ilyen aktívan életben tartod a színház iránti érdeklődést! Valahol jó, hogy az emberek érezhetik, hogy pezseg még így is az élet" - válaszolja megkeresésemre Lázin Beatrix.

"Azt gondolom a kollektív energia most másként kell összpontosuljon! Most nem a személyes szenzáció a fontos. Tudom, hogy van olyan kolléga, akiszó szerint a családja épségéért aggódik. Itt dübörög már a közelben a baj, ez a vihar előtti csend. Erőinket -és ez lehet a gondolat és a hit ereje is - ennek átvészelésére,megoldására, és túlélésére kell tartogatni!" - tette hozzá "Hiszem, hogy lesz még egyszer egy szép vasárnapunk!" - ahogy az idézet is szól. Hiszem, hogy újjászületve és megtisztulva jövünk ki a lassan kilátástalanná vált helyzetből és csodálatos lesz megnyitni a színház kapuit a közönség előtt! Eljön majd ez az idő.

" A kapcsolattartás fontos és még fontosabb lesz. Erre feltétlenül használjuk ki az összes lehetőséget, segítsünk egymásnak! Isten óvjon mindenkit, vigyázzatok magatokra!" - zárta szavait.

Lázin Beatrix 1997-ben megkapta a Nemzeti Filharmónia opera-, oratórium énekesi oklevelét és ettől az évtől lett a Győri Nemzeti Színház magánénekese. Számos alkalommal volt meghívott fellépő német nyelvű opera-, operett előadásokon és gálaműsorokban Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Finnországban, majd Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban. Győr Megyei Jogú Város korábban Ezüst Emlékéremmel tűntette ki.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

2020. Április 12. 11:57, vasárnap | Helyi

Megéri-e elektromos kazánt venni? Lássuk az érveket!

Az elektromos kazánok számos jó tulajdonsággal bírnak a hagyományos társaikkal szemben.