Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2020. Március 24. 17:14, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Színésznők karanténban: Lázin Beatrix magánénekes

Lázin Beatrix, a Győri Nemzeti Színház magánénekese is nyilatkozott portálunknak.

" Köszönöm a megkeresést, és hogy ilyen aktívan életben tartod a színház iránti érdeklődést! Valahol jó, hogy az emberek érezhetik, hogy pezseg még így is az élet" - válaszolja megkeresésemre Lázin Beatrix.

"Azt gondolom a kollektív energia most másként kell összpontosuljon! Most nem a személyes szenzáció a fontos. Tudom, hogy van olyan kolléga, akiszó szerint a családja épségéért aggódik. Itt dübörög már a közelben a baj, ez a vihar előtti csend. Erőinket -és ez lehet a gondolat és a hit ereje is - ennek átvészelésére,megoldására, és túlélésére kell tartogatni!" - tette hozzá "Hiszem, hogy lesz még egyszer egy szép vasárnapunk!" - ahogy az idézet is szól. Hiszem, hogy újjászületve és megtisztulva jövünk ki a lassan kilátástalanná vált helyzetből és csodálatos lesz megnyitni a színház kapuit a közönség előtt! Eljön majd ez az idő.

" A kapcsolattartás fontos és még fontosabb lesz. Erre feltétlenül használjuk ki az összes lehetőséget, segítsünk egymásnak! Isten óvjon mindenkit, vigyázzatok magatokra!" - zárta szavait.

Lázin Beatrix 1997-ben megkapta a Nemzeti Filharmónia opera-, oratórium énekesi oklevelét és ettől az évtől lett a Győri Nemzeti Színház magánénekese. Számos alkalommal volt meghívott fellépő német nyelvű opera-, operett előadásokon és gálaműsorokban Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Finnországban, majd Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban. Győr Megyei Jogú Város korábban Ezüst Emlékéremmel tűntette ki.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 14:08, csütörtök | Helyi

Immár digitális bölcsőde is várja a gyermekeket

A FELNŐTTEK IS KAPNAK SEGÍTSÉGET, HOGY A BEZÁRTSÁG ALATT HOGYAN ÉPÜLJENEK A PÁRKAPCSOLATOK

2020. Április 06. 13:37, hétfő | Helyi

Tippek tartós autóbérléshez

Ha valaki azt tervezi, hogy ellátogat több hétre külföldre, akkor érdemes megfontolni a hosszú távú autóbérlés lehetőségét.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.