Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2020. Március 25. 09:30, szerda | Helyi

Színésznők karanténban: Sík Frida is üzent

Színésznők karanténban: Sík Frida is üzent

Sík Frida, a Győri Nemzeti Színház színésznője, édesanya nyilatkozott, aki most kisfiával tölt minden percet.

"Én egy pozitív ember vagyok. Minden okkal történik" - vallja Sík Frida.

"Próbálom a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből is. Minden pillanatot igyekszem megélni a kisfiammal, akivel töltjük egymást és aki a napokban így fogalmazott: „nem baj, hogy nincs ovi, mert legalább egész nap együtt vagyunk.” És én pont ezt érzem." Most ennek van itt az ideje. Most ennek valamiért úgy kellett alakulnia, hogy a felgyorsult, rohanó világban kicsit lecsendesüljünk és megérezzük az „együtt” erejét. Azt gondolom, ha ennek a borzalomnak vége, mindenki kicsit jobban fog hinni az „együtt” erejében és abban, hogy a pillanatokat megélni érdemes és nem kipipálni. Ugyan nem személyesen, de olyan emberekkel beszéltem az elmúlt napokban telefonon, akikre több időt szeretnék szánni a későbbiekben is, mert bizony idő hiányában sokszor szorult háttérbe olyan érték, amiknek inkább előtérben van helye" - meséli a Győri Nemzeti Színház színésznője, majd hozzátette:

"A színház persze nagyon hiányzik. A kollégákkal is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, erősítjük egymást, hiszen a Győri Nemzeti Színház a második otthonunk. Sokszor elérzékenyülök a közösségi oldalakon alakuló összetartáson is. Alkotó emberek vagyunk, így én is igyekszem hozzáadni a mindennapokhoz. Kisfiam altatása után sokat olvasok, verselek, énekelek és egy-egy érzést, emléket, bennem lévő gondolatot megerősítésképpen közzé is teszek, hiszen az orvosok felesküdtek arra, hogy fizikailag gyógyítanak, mi viszont hivatásunk szerint a lelkeket ápoljuk. Kötelességemnek érzem ebben a helyzetben is képviselni azt, ami vagyok, amit gondolok és amiért esetleg a nézők hálásabbak, mint valaha.
"Itt szeretném megemlíteni, hogy aki értünk bármilyen formában jelenleg is dolgozik, és akik otthonról is igyekeznek valamilyen módon erőt adni a kialakult helyzetben, azokat imámba foglalom és hálát adok értük! Érted is, Dani!"
- tette hozzá a színésznő.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 21. 19:01, szerda | Belföld

Húsz év alattiak jelentkezhetnek Balaton témájú videóversenyre

Balaton témájú videóversenyre jelentkezhetnek húsz év alatti alkotók, a nevezési határidő június 5-e.