Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2018. Október 30. 07:19, kedd | Bulvár

Szinetár Dóra visszatér

Szinetár Dóra visszatér

Kisfia születése óta, ma este először láthatja a közönség Szinetár Dórát, aki fokozatosan szeretne visszaszokni a munkába.

Szinetár Dóra kedd este látható majd először újra az Operettszínház színpadán, az Ének az esőben című musical Lina Lamontjaként. Ez még nem a teljes visszatérés, a színésznő úgy döntött, fokozatosan vállal feladatokat, így heti egyszer-kétszer lép fel a színházban vagy koncerteken.

"Ennyire könnyen még sosem ment, hogy a szülés után újra dolgozni kezdjek. Fizikailag és lelkileg is sokkal nehezebb volt, amikor Marci és Zorka világra jöttét követően újra munkába álltam. Talán a harmadik baba után a test már megtanulja ezt az állapotot, nem éri akkora sokk, így a hangommal sem volt semmi baj. De azt is hozzá kell tenni, hogy az elmúlt közel másfél évben tényleg kipihentem magam, már ami a munkát illeti" - mesélte a Blikknek aa Jászai Mari-díjas színésznő, aki hozzátette, mindig nagyon hiányzik a kisfia a próba végére, ezért amíg két-hároméves nem lesz, nem is szeretne teljes intenzitással visszatérni a színpadra.

Forrás: origo.hu

Kép: Szinetár Dóra / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.