Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2020. Március 27. 17:00, péntek | Helyi

Színművész karanténban: Ungvári István

Színművész karanténban: Ungvári István

Ungvári Istvánt, a Győri Nemzeti Színház színművészét is megkerestük.

"Köszönöm az érdeklődést! Azt hiszem, a napjaim ugyanúgy telnek,mint mindenki másnak. Olvasás,tévézés, pihenés, séta...ilyesmi...A Netflix egy nagy találmány!" -mondja István.

"Azonkívül figyelemmel kísérem a "Nem hagyunk egyedül" nevű Facebook-csoport életét...Magam is posztolok verseket, prózákat...Nagyon jó kezdeményezésnek tartom Nagy Bazsi ( Nagy Balázs - a szerk.) részéről, örömmel csatlakoztam.

Mostanság ez maradt meg nekünk a közönséggel való találkozásból... De bízom benne,hogy nemsokára véget ér ez dolog és újra játszhatok-játszhatunk! Egy valami hiányzik, de az nagyon! A Színház. Remélem mihamarabb ott leszünk a deszkákon!

S tudjuk: a Remény hal meg utoljára!"

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.