Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Május 16. 14:50, csütörtök | Bulvár

Szíve súg a fiatal énekes tehetségnek

Szíve súg a fiatal énekes tehetségnek

"Követem az álmom, nem félek bevallani" - vallja a fiatal pusztaszeri lány, Michelle, akinek élete a zene.

Mikor érezted elöször, hogy a zenével szeretnél foglalkozni?

Kiskorom óta érdekel az éneklés. Régen mindig a tévé előtt ültem és néztem a nagy sztárokat, a példaképeimet, felvettem anya szép ruháit és a tükör előtt „koncerteket” adtam elő. Már akkor tudtam, hogy majd egy nap... Úgy kezdődött ez a fejezet az életemben, hogy titokban a YouTube-ra töltöttem fel dalokat, de amikor anya meglátta, letöröltette velem. Nagyon kicsi voltam még, meg nem is voltak túl színvonalas videók. Azt a lehetőséget ajánlotta fel helyette, hogy beírat egy énekstúdióba, ha komolyan gondolom. Természetesen ennek nagyon örültem. A felvételim szerencsére nagyon jól sikerült. Az éneklést a Talent Tehetségkutató Énekstúdióban kezdtem Szegeden, még 2016-ban. A mai napig oda járok.


Mikor is volt az első fellépésed?

Napra pontosan emlékszem, 2016. február 19-én volt az első fellépésem a Hungi Vigadóban és az "I Love Rock and Roll" című számot adtam elő egy narancssárga pólóban és egy fehér nadrágban.

Hogyan emlékszel vissza arra a napra az említett öltözékeden kívül?

Életem egyik legszebb és egyben legfélelmetesebb napja volt, ha a lábaim nem gyökereztek volna a földbe, biztosan lerohanok a színpadról... De nagyon jó visszagondolni rá, ott kezdődött minden és azóta annyi szuper fellépésen vehettem részt! Csodálatos érzés, örök emlék!!!

Milyen célokat szeretnél elérni a továbbiakban?

Célom az, hogy minél többet fejlődjek, nagyon sok embert meg szeretnék ismerni, sokat utazni és szépen lassan felépíteni a karrieremet. Szeretnék még saját dalokat, és azokkal még sok-sok helyen fellépni. Az emberekben, a fellépéseim által egy jó, kellemes nyomot szeretnék hagyni, hogy emlékezzenek rám. Egy jó élményt ajándékozni nekik. Több mindenben ki szeretném próbálni magam, különböző műfajokban, nyelvekben, élőzenével és mindenhogyan. Mindenképp a zenével és a médiával szeretnék a későbbiekben foglalkozni.

Kit tekintesz példaképednek?

Magyar előadók közül talán Csobot Adélt emelném ki, hiszen fantasztikus a kisugárzása, ahogyan mozog a színpadon, imádom, hogy ilyen energikus, viszont minden előadó csodálatraméltó a szemeimben, mindenkit nagyon tisztelek ebben a szakmában.

Mennyit készülsz egy fellépésre?

Ez nagyon változó, de igyekszem minél többet, hogy a maximumot tudjam kihozni magamból. Napokat töltök el a tükör elött a mozgást gyakorolva, skálázgatva, szöveget tanulva. Imádok gyakorolni így rengeteg idot és energiát fektetek rá.


Mi adta az ihletet a "Szívem súg" című dalod megszületéséhez?

Szerettem volna egy olyan dalt, amiben kifejezhetem jelenlegi gondolataimat, érzéseimet. A dal megírásához olyan dalszövegírót bíztam meg Jakab Andrea személyében, aki engem jól ismer, így dalba tudta foglalni a gondolataimat és ez jól illeszkedett a zenei alap lüktetéséhez is, melyet a szövegíró ismereretségi körébe tartozó zenész, előadóművész Kiss Tibor készített számomra.

Kinek üzen a dal címe és mi a célod ezzel az üzenettel?

Magának a dalnak és a címének is az a célja, hogy ne féljünk bevallani sem magunknak sem másoknak, hogy mi a célunk és miért küzdünk, ne hagyjuk befolyásolni magunkat és tartsunk ki magunk mellett. Véleményem szerint mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit szeretne és azt hogyan szeretné, nincsen ezzel semmi baj. Bíznunk kell magunkban és az érzéseinkben!

Az interjút készítette: Csobay Dániel

Képek: Michelle

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 23. 21:07, kedd | Bulvár

Meg kellett szakítani egy hatalmas baki miatt az Áll az alku forgatását

Különös dolog történt a minap az Áll az alku műsorában.

2019. Július 23. 17:03, kedd | Bulvár

Számos szabályozás előzheti meg a Facebook virtuális devizájának bevezetését

A Facebookkal kapcsolatos jogi viták nyomán valószínűleg számos szabályozás előzi majd meg a közösségi háló saját devizájának, a Librának a bevezetését

2019. Július 23. 15:08, kedd | Bulvár

Lil Nas X rapper slágere is elérte a Despacito és Mariah Carey rekordját

Elérte a Despacito és Mariah Carey rekordját Lil Nas X: az amerikai rapper 16 hete uralja Old Town Road című számával az amerikai Billboard Hot 100-as slágerlistát.

2019. Július 23. 12:08, kedd | Bulvár

Folyamatos fájdalommal él és játszik Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsoltnak jelenleg fekvőgipszet kellene viselnie és felpolcolt lábbal pihennie, ehelyett állandóan színpadon van.