Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Január 11. 07:24, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szívküldi Jackkel

Szívküldi Jackkel

Újabb sztárok csatlakoztak az akcióhoz Somló Tamás, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Tóth Vera, Tóth Gabi, Mester Tamás, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Fekete Dávid, Papp Szabolcs (Supernem), Kovács Áron, Király Linda és Király Viktor is cs

Újabb sztárok látták el kézjegyükkel a különleges háromliteres whiskys üveget, amely nemrég indult útjára, és már eddig is számos hazai híresség dedikálta. Az egyre csak értékesebbé váló Jack Daniel'st hamarosan egy internetes portálon árverésre bocsátják azzal az ezüstszínű filccel együtt, amellyel a több tucat magyar sztár aláírta az üveget.

A Jack Daniel's mindig is a kulturált alkoholfogyasztás mellett tette le voksát, így a befolyt összeget a Félúton Alapítvány számára ajánlja fel. Az alapítvány többek között alkoholproblémákkal küzdőknek nyújt segítséget. Másik fő célja a fiatalok őszinte, nyílt tájékoztatása az alkoholfogyasztás veszélyeiről.
A Szívküldi Jackkel láncolata a magyar zenei élet egyik legendás alakjával, Somló Tamással folytatódott, akinek Hajas László küldte az üveget, ezzel fejezvén ki tiszteletét. Somló Tamás a szintén zenész Mester Tamásnak adta át a dedikálás jogát, aki a Supernem frontemberét, Papp Szabit szemelte ki. Az énekes-zenész Ganxsta Zolee-nak küldte az egyedi, háromliteres üveget, amit így most már még egy további aláírás gazdagított. A rocker nem habozott sokáig és országos cimborájának, Harsányi Leventének továbbította Jack bácsi üvegét. A rádiós-műsorvezető kedvenc énekesnőjének, Tóth Verának küldte tovább az egyre értékesebbé váló relikviát.
A 2006-os Év Hangja sem gondolkodott sokáig, hiszen testvéri szeretetét bizonyítva húgát, Tóth Gabi választotta, aki egy kedves barátnőjének, Debreczeni Zitának továbbította aláírásra a fekete-fehér üveget.
A modellből fotóssá avanzsáló Zita választása egyik legjobb barátnőjére esett, így a kampány Dukai Reginával folytatódott, aki pedig Király Lindának küldte tovább az üveget, új barátságuk jeleként. A nemzetközileg is elismert énekesnő nem is kérhetett volna fel mást a jó ügy érdekében, mint öccsét, Király Viktort, aki egyik legjobb barátjának, Fekete Dávidnak szánta a legendás Tenessee whiskyt tartalmazó hatalmas palackot.
A Szívküldi Jackkel láncolata a Class FM népszerű műsorvezetőjével, Kovács Áronnal zárult.
Hamarosan indul az árverés az egyik internetes portálon, és kiderül, ki kaparinthatja meg a különleges és valóban értékes üveget, illetve a sztárok által használt filctollat is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.