Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2010. Január 11. 07:24, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szívküldi Jackkel

Szívküldi Jackkel

Újabb sztárok csatlakoztak az akcióhoz Somló Tamás, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Tóth Vera, Tóth Gabi, Mester Tamás, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Fekete Dávid, Papp Szabolcs (Supernem), Kovács Áron, Király Linda és Király Viktor is cs

Újabb sztárok látták el kézjegyükkel a különleges háromliteres whiskys üveget, amely nemrég indult útjára, és már eddig is számos hazai híresség dedikálta. Az egyre csak értékesebbé váló Jack Daniel'st hamarosan egy internetes portálon árverésre bocsátják azzal az ezüstszínű filccel együtt, amellyel a több tucat magyar sztár aláírta az üveget.

A Jack Daniel's mindig is a kulturált alkoholfogyasztás mellett tette le voksát, így a befolyt összeget a Félúton Alapítvány számára ajánlja fel. Az alapítvány többek között alkoholproblémákkal küzdőknek nyújt segítséget. Másik fő célja a fiatalok őszinte, nyílt tájékoztatása az alkoholfogyasztás veszélyeiről.
A Szívküldi Jackkel láncolata a magyar zenei élet egyik legendás alakjával, Somló Tamással folytatódott, akinek Hajas László küldte az üveget, ezzel fejezvén ki tiszteletét. Somló Tamás a szintén zenész Mester Tamásnak adta át a dedikálás jogát, aki a Supernem frontemberét, Papp Szabit szemelte ki. Az énekes-zenész Ganxsta Zolee-nak küldte az egyedi, háromliteres üveget, amit így most már még egy további aláírás gazdagított. A rocker nem habozott sokáig és országos cimborájának, Harsányi Leventének továbbította Jack bácsi üvegét. A rádiós-műsorvezető kedvenc énekesnőjének, Tóth Verának küldte tovább az egyre értékesebbé váló relikviát.
A 2006-os Év Hangja sem gondolkodott sokáig, hiszen testvéri szeretetét bizonyítva húgát, Tóth Gabi választotta, aki egy kedves barátnőjének, Debreczeni Zitának továbbította aláírásra a fekete-fehér üveget.
A modellből fotóssá avanzsáló Zita választása egyik legjobb barátnőjére esett, így a kampány Dukai Reginával folytatódott, aki pedig Király Lindának küldte tovább az üveget, új barátságuk jeleként. A nemzetközileg is elismert énekesnő nem is kérhetett volna fel mást a jó ügy érdekében, mint öccsét, Király Viktort, aki egyik legjobb barátjának, Fekete Dávidnak szánta a legendás Tenessee whiskyt tartalmazó hatalmas palackot.
A Szívküldi Jackkel láncolata a Class FM népszerű műsorvezetőjével, Kovács Áronnal zárult.
Hamarosan indul az árverés az egyik internetes portálon, és kiderül, ki kaparinthatja meg a különleges és valóban értékes üveget, illetve a sztárok által használt filctollat is.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 07:16, szerda | Bulvár

Előzményregényt kap Az éhezők viadala

Suzanne Collins előzményregényt ír Az éhezők viadalához - erősítette meg a héten a Scholastic kiadó.

2019. Június 18. 07:10, kedd | Bulvár

Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban.

2019. Június 17. 11:25, hétfő | Bulvár

A nézők dönthetnek Harry Potter sorsáról

Daniel Radcliffe izgalmas munkát kapott, egy interaktív sorozatepizódban fog szerepelni.

2019. Június 17. 07:31, hétfő | Bulvár

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Elmaradt a várakozásoktól a legendás Sötét zsaruk filmek újabb részének fogadtatása.