Városlista
2019. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2018. Február 22. 15:11, csütörtök | Belföld

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Nem először számolok be a két modell történéseiről. Szick Petra Dóra (21) modell-volt szépségkirálynő és Dienes Flóra (22) modell szerdán nekivágtak Budapestnek, hogy meleg ételt osszanak a rászorulóknak.

A két fiatal lányról köztudott, hogy a modellkesdés mellett imádnak jótékonykodni. Jó cselekedetükhöz most segítségükre volt a LOCAL KORNER PIZZÉRIA.

„Mindig is nagyon közel állt a szívemhez a jótékonykodás. A szüleim már kicsi korom óta így neveltek. Nem telt el úgy ünnep, hogy a rászorulóknak valamilyen formában ne segítettünk volna. Amikor felnőttem egy dologban voltam biztos és az a segítségnyújtás. Amikor lehetőségem van rá akkor ételt osztok, gyermekkórházba-gyermekotthonba látogatok, vagy éppenséggel valamilyen kampányban veszek részt. Ezek azok az apró dolgok, amik óriási örömöt tudnak okozni. Nem csak nekem, de bízom benne, hogy másoknak is." – meséli Petra.


Flóra elmesélte, hogy számára nagy öröm volt látni azt a sok boldog arcot és azt is, hogy valaki mennyire hálás tud lenni akár csak egy szelet pizzáért.

A lányok alig várják a következő lehetőséget és bíznak abban, hogy a továbbiakban még többen fognak csatlakozni ehhez a nemes cselekedethez.

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 11:50, szerda | Belföld

A balatoni vízeresztéssel egyidőben hajók kelnek át a Sió-csatornán

Két évig közlekedési zárlat lesz a vízszintszabályozó műtárgyak átépítése miatt.

2019. Október 23. 09:57, szerda | Belföld

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.

2019. Október 23. 05:00, szerda | Belföld

Több helyen még mindig egészségtelen a levegő

Nyíregyházán és Szegeden továbbra is egészségtelen a levegő a magas szállópor-tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden a Facebook-oldalán.

2019. Október 23. 05:00, szerda | Belföld

Több mint 2 fokkal dőlt meg a napi melegrekord

Több mint 2 fokkal dőlt meg a melegrekord kedden - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.