Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2018. Február 22. 15:11, csütörtök | Belföld

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Nem először számolok be a két modell történéseiről. Szick Petra Dóra (21) modell-volt szépségkirálynő és Dienes Flóra (22) modell szerdán nekivágtak Budapestnek, hogy meleg ételt osszanak a rászorulóknak.

A két fiatal lányról köztudott, hogy a modellkesdés mellett imádnak jótékonykodni. Jó cselekedetükhöz most segítségükre volt a LOCAL KORNER PIZZÉRIA.

„Mindig is nagyon közel állt a szívemhez a jótékonykodás. A szüleim már kicsi korom óta így neveltek. Nem telt el úgy ünnep, hogy a rászorulóknak valamilyen formában ne segítettünk volna. Amikor felnőttem egy dologban voltam biztos és az a segítségnyújtás. Amikor lehetőségem van rá akkor ételt osztok, gyermekkórházba-gyermekotthonba látogatok, vagy éppenséggel valamilyen kampányban veszek részt. Ezek azok az apró dolgok, amik óriási örömöt tudnak okozni. Nem csak nekem, de bízom benne, hogy másoknak is." – meséli Petra.


Flóra elmesélte, hogy számára nagy öröm volt látni azt a sok boldog arcot és azt is, hogy valaki mennyire hálás tud lenni akár csak egy szelet pizzáért.

A lányok alig várják a következő lehetőséget és bíznak abban, hogy a továbbiakban még többen fognak csatlakozni ehhez a nemes cselekedethez.

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 24. 12:01, szombat | Belföld

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában gyilkosság történt a II. kerületi Zöldlomb utcában -

2019. Augusztus 23. 17:21, péntek | Belföld

Frissítette listáját a NAV a feketén foglalkoztatókról

A be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók és a nem rendezett munkaügyi kapcsolatokkal rendelkezők listáját frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2019. Augusztus 23. 14:15, péntek | Belföld

Gyilkosság gyanúja Budapesten - Gyerek is van a holttestek között

Rendőrök és mentősök lepték el a budapesti II. kerületben lévő Zöldlomb utcát, mert az egyik házban három holttestet találtak. Gyilkosság miatt indult nyomozás.

2019. Augusztus 23. 14:08, péntek | Belföld

Eltűnt egy kígyó Óbudán

Eltűnt egy királypiton Óbudán, az állat egy lakásából szökött meg a Római lakótelepről. A keresésre felhívó posztot közösségi oldalán osztotta meg az Állatmentés Óbuda.