Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2018. Február 22. 15:11, csütörtök | Belföld

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Szívüket-lelküket kiteszik a rászorulókért

Nem először számolok be a két modell történéseiről. Szick Petra Dóra (21) modell-volt szépségkirálynő és Dienes Flóra (22) modell szerdán nekivágtak Budapestnek, hogy meleg ételt osszanak a rászorulóknak.

A két fiatal lányról köztudott, hogy a modellkesdés mellett imádnak jótékonykodni. Jó cselekedetükhöz most segítségükre volt a LOCAL KORNER PIZZÉRIA.

„Mindig is nagyon közel állt a szívemhez a jótékonykodás. A szüleim már kicsi korom óta így neveltek. Nem telt el úgy ünnep, hogy a rászorulóknak valamilyen formában ne segítettünk volna. Amikor felnőttem egy dologban voltam biztos és az a segítségnyújtás. Amikor lehetőségem van rá akkor ételt osztok, gyermekkórházba-gyermekotthonba látogatok, vagy éppenséggel valamilyen kampányban veszek részt. Ezek azok az apró dolgok, amik óriási örömöt tudnak okozni. Nem csak nekem, de bízom benne, hogy másoknak is." – meséli Petra.


Flóra elmesélte, hogy számára nagy öröm volt látni azt a sok boldog arcot és azt is, hogy valaki mennyire hálás tud lenni akár csak egy szelet pizzáért.

A lányok alig várják a következő lehetőséget és bíznak abban, hogy a továbbiakban még többen fognak csatlakozni ehhez a nemes cselekedethez.

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 12:09, kedd | Belföld

Mérséklődött a természetes fogyás, kétszer annyi a házasságkötés

Csökkent a természetes fogyás Magyarországon az első negyedévben, miközben kétszer annyi házasságot kötöttek, mint az előző év azonos időszakában – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel.

2020. Május 26. 09:56, kedd | Belföld

Embercsempészeket fogtak el Baranyában

Embercsempészés kísérlete miatt két szír férfit vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként Baranya megyében – közölte a rendőrség a police.hu-n kedden.

2020. Május 26. 08:00, kedd | Belföld

Beterjeszti a jövő évi büdzsé tervezetét a kormány

A kormány kedden terjeszti be az Országgyűlésnek a jövő évi költségvetés tervezetét – jelentette be a pénzügyminiszter hétfőn a Facebook-oldalán.

2020. Május 26. 07:11, kedd | Belföld

1436-ra csökkent az aktív fertőzöttek száma, meghalt 8 beteg

3771 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 idős krónikus beteg – közölte a koronavirus.gov.hu oldal.