Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 18. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Szokatlan módon lett anya Nicole Kidman

Szokatlan módon lett anya Nicole Kidman

Megszületett Nicole Kidman és countryénekes párja, Keith Urban második gyereke: a kislányt Faith Margaretnek hívják - jelentette be a sztárpár egy hétfő esti közleményben.

A kislány december 28-án látta meg a napvilágot a Tennessee állambeli Nashville-ben: a gyereket egy béranya szülte, de Kidman és Urban a biológiai szülők.

„Családunk nagyon hálás, amiért ekkora ajándékot kapott, mint Faith Margaret. Nem tudjuk szavakba önteni, amit érzünk” - tették hozzá a boldog szülők.

A 43 éves Kidman és szintén 43 éves Urban ott voltak a vasárnap esti, Los Angelesben rendezett Arany Glóbusz-gálán, de akkor egy szót sem szóltak az új jövevényről, csak a díjátadó után órákkal adták ki közleményüket. Kidmant egyébként a Rabbit Hole című filmben nyújtott alakításáért jelölték, de végül a díjat Natalie Portman happolta el előle a „Fekete hattyú”-ért.

Kidman 2003-ban nyert egy Oscar-díjat „Az órák”-ért: az ausztrál származású színésznő első gyermekét, Sunday Rose-t még 2008 júliusában szülte meg. Korábban Tom Cruise felesége volt, a színésszel együtt van két örökbe fogadott gyermeke: a 18 éves Isabella Jane és a 16 éves Connor Anthony.

Kidman és Urban 2006 óta házasok. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.