Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. November 26. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: eto.hu

Szombaton 17.30-kor: Újpest - Győri ETO FC a bajnokság 17. fordulójában

Szombaton 17.30-kor: Újpest - Győri ETO FC a bajnokság 17. fordulójában

Vladimir Djordjevic és Ji-Paraná nélkül lép pályára Újpesten a Győr ETO FC csapata, mindkét játékos sérülés miatt marad távol a fővárosi találkozótól.

A csapatba visszakerül Koltai Tamás (képen) és Fehér Zoltán is, akik mindketten utoljára a Ferencváros ellen voltak ott a kezdősípszónál - írja az eto.hu.

Mindkét labdarúgó alapembere volt a nyári sikerszériának, így az ETO szurkolók abban bízhatnak, hogy az ő visszatérésük újra 3 pontot eredményez majd. A tervezett kezdőcsapat: Stevanovic - Takács, Stanisic, Fehér, Szabó O. - Pilibaitis, Kiss M., Trajkovic - Dudás, Ahjupera, Koltai.

Csertői Aurél: "Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen akkor megyünk a lila-fehérekhez, amikor ők nagyon elkapták a fonalat. Láthatóan mostanra érett össze a fiatal tehetséges és rutinos, meghatározó játékosokból csapattá az Újpest, nekünk pedig nem úgy sikerült a legutóbbi találkozónk, ahogyan azt szerettük volna. Az már biztos, hogy a második helyen maradunk a téli szünetre, de ez nem tesz bennünket elégedetté. Nagyon fontos lenne győzelemmel zárni a bajnoki évet, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elhozzuk a három pontot a fővárosból."

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák