Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2010. Június 12. 14:29, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

Szombaton is 25 foknál magasabb lesz az átlag

Szombaton is 25 foknál magasabb lesz az átlag

Az elmúlt napok halálos balesetei és a hétvégén várható meleg időjárás miatt fokozott óvatosságot kér a rendőrség a sofőröktől. A hőség miatt lassulhatnak a reflexek, türelmetlenebbekké válhatnak a sofőrök.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) azt kéri, hogy a várhatóan megnövekvő hétvégi forgalomban, mikor többen autóval indulnak vidékre pihenni, mindenki a szokottnál óvatosabban, türelmesebben vezessen, figyeljenek oda a többi közlekedőre. A melegben megnövekszik az emberi szervezet folyadékigénye is, ezért aki autóval indul útnak, mindig vigyen magával elegendő mennyiségű ivóvizet - mondta Bényi Mónika, az ORFK szóvivője.


Az országos tiszti főorvos péntektől adott ki másodfokú hőségriasztást, mert az előrejelzések szerint az átlaghőmérséklet pénteken és szombaton 25 foknál magasabb lesz.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 19:57, hétfő | Belföld

Vigyázat! Csalók ígérnek adóvisszatérítést

Újra csalók próbálkoznak adathalászattal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nevében. Figyelj oda, hogy ne legyél áldozat!

2020. Január 27. 18:17, hétfő | Belföld

Kihirdették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottait

Az Origo munkatársait is díjazták. A legjobb munkákból április 16-án nyílik kiállítás a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

2020. Január 27. 15:31, hétfő | Belföld

Magyar filmsikerek a rajzfilmes gálán

47. alkalommal adták át az Annie-díjakat, a Nemzetközi Animációs Film Szövetség (ASIFA-Hollywood) idén egy magyar stúdiót is elismert.

2020. Január 27. 15:28, hétfő | Belföld

Átadták az új, digitális látványelemeket a gyulai várban

Mintegy 13 millió forintos forrásból fejlesztették a gyulai várban azt a három új digitális látványelemet, amelyet hivatalosan hétfőn adtak át a publikumnak.