Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 14. 07:32, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Szombaton vágnak neki Bamakónak

Szombaton vágnak neki Bamakónak

Szombaton indul a nemzetközi sport egyik legjelentősebb versenyének számító Budapest-Bamako Rali ötödik futama – jelenti a HavariaPress. A Nagy Afrikai Futam starthelye a Bamako Rali története során már hagyományossá vált 56-osok tere szo

A futam előtti két napon zajlik a versengő gépek átvétele, az eseményre várhatóan nézők sokasága lesz majd kíváncsi, nem is szólva a rajt még látványosabb ceremóniájáról. Az indulók egyébként csütörtök reggeltől - a sikeres adminisztratív és technikai gépátvétel után - állhatnak be Városligeti hídról is jól látható a Parc Fermé nevet viselő tárolóhelyükre, ahonnan a járművek már csak szombat reggel hajthatnak ki. A hírügynökség információi szerint néhány csapat már szerdán megérkezett Magyarországra, így többek közt az ír versenyzők is már Budapesten készülnek a megmérettetésre.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 21. 18:02, péntek | Sport

Bronzérem a Fehérvár ralin

Abszolút ötödik, és kategória harmadik helyet zsebelt be a Tim Gábor-Timár Tamás ralipáros a TAXI4 Székesfehérvár Ralin. Farkas Kálmán csapatvezetőt kérdem a verseny után.

2019. Június 21. 13:34, péntek | Sport

Rally: Továbbra is építkezünk

A bakonyai Rallye3-as versenyhétvége tapasztalatairól faggattam Gutai Marcellt, aki a Juhász Racing színeiben előfutóként nyomhatta a gázpedált.

2019. Június 13. 13:06, csütörtök | Sport

Dóczi László és a keceli autocross

Interjú Lacival a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 13. 12:04, csütörtök | Sport

Kovács Attila és a keceli autocross

Interjú Atesszal a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.