Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

Sas József a kórházban még azt tervezte, hogy az év utolsó napján mindenképpen színpadra áll, ám a humorista felesége szerint erre nem fog sor kerülni. Az otthonában lábadozó humoristának most a gyógyulásra kell koncentrálnia.

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett. Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – mondta a feleség a Borsnak. Azt is elárulta, szerinte leghamarabb tavasszal állhat színpadra a férje. „Ez az élete, én már megszoktam, nem venném el tőle” – tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy viseli betegségét a humorista.

„Hisztis és a fegyelem sem az erőssége. Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor türelmetlenné teszi az állapota.
Faltól falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli. Van mellette egy diplomás szakápoló fiatalember, aki nagyon sokat segít, gyógytornász is jár hozzá, és természetesen én is a rendelkezésére állok a nap 24 órájában”
– árulta el a feleség.

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Kollányi Péter

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 12:01, vasárnap | Bulvár

Fődíjat nyert Király Levente Piedone nyomában című filmje

Király Levente Piedone nyomában című dokumentumfilmje nyerte el a fődíjat a jubileumi, XV. Göcsej Filmszemlén.

2019. Szeptember 15. 09:10, vasárnap | Bulvár

Budapestre jön a Queen Symphonic show

A Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

2019. Szeptember 14. 12:53, szombat | Bulvár

Börtönre ítélték a Született feleségek sztárját kenőpénzes botrány miatt

Tizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon.

2019. Szeptember 14. 09:15, szombat | Bulvár

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian

Az évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.