Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 25. 06:16, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Szomszédasszony segített a szülésben

Szomszédasszony segített a szülésben

A mentők kiérkezése előtt a szomszéd és az édesapa vezette le Veszprém megyében egy felsőörsi asszony szülését vasárnap hajnalban. A mama és a baba is jól van.

Vasárnap hajnalban érkezett egy riasztás a veszprémi mentőállomásra egy szülő nőhöz hívott segítséget egy férfi, azonban már a bejelentéskor megindult a szülés, így az édesapának és a szomszédasszonynak kellett levezetnie azt. A mentő telefonon próbált segíteni az apukának - tájékoztatott a veszprémi mentőszolgálat mentésirányítója.

A kis Bálint már megszületett, amikor a mentők a helyszínre értek, az édesanyát és a babát is a veszprémi kórházba szállították.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 18:06, kedd | Belföld

Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium

Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen

2020. Június 02. 17:04, kedd | Belföld

A járvány egyértelműen lecsengőben van

Egyértelműen lecsengőben van Magyarországon a koronavírus-járvány, a járványgörbe 10. napja lefelé megy - mondta az országos tisztifőorvos a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

2020. Június 02. 14:08, kedd | Belföld

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők, mert a babaváró támogatás igénylésénél az eddigi 180-ról 90 napra csökken az elvárt magyarországi tb-jogviszony igazolásának időtartama

2020. Június 02. 13:07, kedd | Belföld

Őrizetbe vettek egy 15 éves autóvezetőt Zalában

Őrizetbe vettek Zalában egy – nem először – autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú járművel közlekedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.