Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2020. Február 04. 16:10, kedd | Belföld

Szorította unokája nyakát a dühös nagymama

Szorította unokája nyakát a dühös nagymama

Egy asszony azért ment be lányával az iskolába, hogy megtudják az igazgatótól, melyik osztálytársa lökte fel az unokáját.

Január elején egy Marcali közelében lévő általános iskolába indult az 51 éves nagymama, hogy kiderüljön, melyik gyerek lökte fel korábban az unokáját. Az asszony látta, ahogy az igazgató egy osztályteremben beszél unokájával és egy fiúval. Éppen azt tisztázták, hogy nem a fiú lökte fel a kislányt. A nagymama nem hallotta, hogy miről van szó és azt hitte, hogy a fiú tette.

A 10 éves diák az osztályterem ajtajában állt, ahová a nagymama belökte, majd a többi gyerek szeme láttára két kézzel elkapta a nyakát és szorítani kezdte.

Az igazgatónő lépett közbe. Ő húzta el az asszonyt a fiú közeléből és felszólította, hogy hagyja el az iskolát.

A gyerek 8 napon belüli sérüléseket szenvedett, de a szorítás miatt véraláfutásos lett a nyaka. A bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta az asszony ügyét. Két év próbaidőre bocsátottak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 09:05, vasárnap | Belföld

A járványveszély továbbra sem múlt el

A koronavírus-járvány elleni védekezés eddig sikeres volt, de a járványveszély nem múlt el, ezért fenn kell tartani a járványügyi készültséget

2020. Május 31. 07:51, vasárnap | Belföld

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

Megkéseltek két embert Gyulán vasárnap hajnalban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.

2020. Május 31. 07:31, vasárnap | Belföld

Kozma Imre: pünkösd üzenete az egymást értés csodája

Pünkösd üzenete az egymást értés csodája - fogalmazott Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője az M1 csatorna szombat esti műsorában.

2020. Május 31. 07:11, vasárnap | Belföld

Elkezdődött a balatoni vitorlás szezon

A Balaton megkoszorúzásával és szolid ünnepséggel vette kezdetét az idei vitorlás szezon szombat délelőtt Balatonfüreden.