Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Április 27. 07:35, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Szörnyen néz ki Beyoncé

Szörnyen néz ki Beyoncé

Beyoncénak sikerült megtalálnia azt a fürdőruhát, ami színével és szabásával tökéletesen kiemeli testének összes problémás pontját, valamint a súlyfeleslegét.

 

A jól megérdemelt szabadságát tölti a Beyoncé-Jay-Z páros Hawaiion, és a helyiek szerint átlag családként viselkednek, és kerülik a feltűnést. Bár az énekesnő szombatra kiválasztott fürdőruháját aligha lehet észrevétlennek nevezni, mert valószínűleg még a kémműholdak is lefotózták a furcsa jelenséget. A tengerparti ruhadarab ugyanis amennyire színes, legalább annyira rosszul is áll a Knowles-família büszkeségén. A szabása annyira elrontott, hogy egy kövér gnómnak tűnik benne Bey. Pedig normál esetben csak egy kerekded formákkal rendelkező csinos nő. De ez a fürdőruha az összes testi hibáját kiemelte, sőt, még olyanokat is okozott, amik nincsenek. 

 

 

 

Tehát nem csoda, hogy a mostohafia nyakig elásta a homokba, mert így senkinek nem kellett bámulnia a divatipar több ezer dolláros selejtjét. Vagyis a nyolcéves titkolt Carter-trónörökösnek már most jó az ízlése, pedig elég kevés időt tölt a papával, Jay-jel. Valamint Beyoncé is eléggé megbarátkozott vele, annak ellenére, hogy folyamatosan miatta kell letagadni a létezését. A fiú pont a rapperrel közös kapcsolatuk kezdetén született, Jay előző barátnőjétől, és ezt nehezen viselte az énekesnő. A jó viszonyukba azonban biztos belepiszkított, amikor a díva kimászott a homokból, és a gyerek sikítva szaladt el, azzal a kiáltással, hogy szörny. 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.