Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Szeptember 12. 14:17, vasárnap | Belföld
Forrás: Független Hírügynökség

Szörnyethalt egy magyar hegymászónő

Szörnyethalt egy magyar hegymászónő

Meghalt egy magyar hegymászónő pénteken Ausztriában. Nem tért vissza szállására, ezért a fogadó tulajdonosa értesítette a hegyi mentőket, akik még az éjjel megtalálták a holttestét. A nő körülbelül 150 méter magasból zuhant le.

 
A nő az ausztriai Stájerországban szenvedett halálos balesetet, a Tressenstein hegyen. Délelőtt már egyszer elment túrázni, akkor vissza is tért szállására. Később ismét útnak indult, de még este 9 órakor sem érkezett vissza. A fogadó tulajdonosa ekkor értesítette a hegyimentőket, akik keresni kezdték. A holttestét fél 12 körül találták meg, a nő körülbelül 150 méteres magasságból zuhant le. Sérüléseibe a helyszínen belehalt.


A helyi rendőrség már felvette a kapcsolatot a családdal a konzulátuson keresztül. A holttestet várhatóan a jövő héten szállítják haza - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Németh Krisztina, a bécsi magyar főkonzul.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár