Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Február 23. 07:04, péntek | Bulvár

Szörnyű! Kigyulladt egy hajó a "New York igazi feleségei" forgatásán

Szörnyű! Kigyulladt egy hajó a

A realitysorozat szereplői kolumbiai vakációra mentek együtt, de kis híján mind odavesztek, miután kigyulladt a hajójuk.

Borzasztó baleset történt a The Real Housewives of New York City, vagyis a New York igazi feleségei forgatásán, amikor a szereplők közös nyaralásáról vettek fel részleteket a sorozat következő, tizedik évadjához.

Kolumbiai vakációjukon a luxusfeleségek egy hajókirándulásra is elmentek, ötcsillagos jacht helyett azonban egy lélekvesztőbe terelték be őket, ahol a személyzetből ráadásul senki nem tudott angolul – a nők így már az induláskor sem érezték magukat nagy biztonságban.

A hajót eleve igencsak dobálta a víz, így amikor a motor kigyulladt, ketten a nők közül már a korláton keresztül hánytak, a többiek pedig elkezdtek sikoltozni. "Mindannyian halálra rémültek, azt gondolták, hogy ott fognak meghalni." – nyilatkozta egy stábtag a People magazinnak.

Miután elkezdtek süllyedni, végül egy másik hajó sietett a segítségükre, így a szereplők megmenekültek, a nyaralás további részét azonban már nemigen tudták élvezni.

Forrás: origo.hu

Kép: Heidi Gutman/Bravo/2016 Bravo Media, LLC/Bravo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.