Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 19. 12:15, kedd | Sport

Szörnyű közúti baleset szemtanúja volt, ezért nem jelent meg a rangadón

Szörnyű közúti baleset szemtanúja volt, ezért nem jelent meg a rangadón

Súlyos közúti baleset szemtanúja volt Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője, akit nagyon megviseltek a történtek, ezért nem is lesz ott szerdán csapata Körmend elleni rangadóján.

Vasárnap hajnalban Tompánál két igazoltató rendőrt ütött el egy kisbusz, amely fékezés nélkül csapta el a járőröket. Úgy tudni, a jármű sofőrje elaludt, a rendőrök több métert repültek, egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban szállították a szegedi klinikára, társát Kiskunhalasra vitték – számolt be az nso.hu.

A szörnyű eset úgy kapcsolódik a sporthoz, hogy a rendőrök éppen a szombat esti, PVSK elleni vereség után hazafelé, Szerbiába tartó szolnoki vezetőedzőt, Dragan Alekszicset igazoltatták, aki közvetlen közelről élte át a szörnyűséget, de szerencsére neki nem esett baja.

„Dragan egy méterre állt a rendőröktől, a baleset után ő ért oda először hozzájuk, elképesztő sokk, trauma érte, ezért még otthon, családjával van. Nagyon bízom benne, hogy a két rendőr minél hamarabb felépül és remélem, a vezetőedzőnk is vissza tud térni hozzánk valamikor még ezen a héten" – nyilatkozta az M4 Sport kosárlabda-magazinjában Báder Márton, a Szolnok sportigazgatója, aki hozzátette, az elmúlt napokban Alekszics segítői, Jakab Máté és Szarvas Gábor tartották az edzéseket és a szerdai, Körmend elleni rangadón is ők meccselnek.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Bugány János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.