Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2010. Június 11. 14:37, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

Szörnyű kánikula: narancssárga riasztást adtak ki

Szörnyű kánikula: narancssárga riasztást adtak ki

A hét régióból hatnál narancssárga riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat a várható nagy hőség miatt – mondta el a Független Hírügynökségnek a szolgálat ügyeletese.

Jenki Szilvia hangsúlyozta: egyedül Észak-Magyarországon nincs még narancs riasztás. Két régióban - a Dél-Alföldön és az Észak-Alföldön - egyébként pénteken már 27 foknál is magasabb lesz az átlaghőmérséklet.

Az előrejelzések szerint egész hétvégén és a jövő hét elején marad a kánikula. Az afrikai eredetű meleg levegő hatására 30-35 fokig emelkedhet minden nap a hőmérséklet és csak a jövő hét közepén érkezik egy hidegfront, ami érezhetően csökkenti pár fokkal a hőmérsékletet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 12:04, csütörtök | Belföld

Letartóztattak egy kiskorúakat dolgoztató építési vállalkozót

Letartóztatott a bíróság egy építési vállalkozót, aki a gyanú szerint alacsony munkabérért dolgoztatott kiszolgáltatott helyzetben lévő kiskorúakat - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 18. 10:01, csütörtök | Belföld

Budapesten fogtak el egy FBI által keresett férfit

Budapesten fogtak el egy 36 éves magyar-román kettős állampolgárságú férfit, akit azért keresett az FBI, mert a gyanú szerint 2007-ben társaival vírus befecskendezésével zsarolt egy párt az Egyesült Államokban

2022. Augusztus 18. 08:03, csütörtök | Belföld

Elege lett és tört-zúzott, aztán magára hívta a rendőrséget

Őrizetbe vettek egy 45 éves lakiteleki férfit a tiszakécskei rendőrök, aki miután rombolt, értesítette a rendőrséget. A férfinek rongálásért, garázdaságért és zaklatásért is felelnie kell.

2022. Augusztus 18. 07:00, csütörtök | Belföld

A búza jelentős része étkezési minőségű Zalában

Zala megyében a közel 27 ezer hektáros termőterületen átlagosan 5,56 tonna kenyérgabona termett hektáronként az idén, a learatott búza 50 százaléka étkezési minőségű