Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Október 16. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Szoros a verseny- a Hatos-tölgy az élen

Szoros a verseny- a Hatos-tölgy az élen

Az Év Fája vetélkedő keretében nem a legnagyobb vagy legöregebb fát keresik, hanem azt, amelyik a jelölőknek valamiért fontos. Mint nekünk a Hatos-tölgy.

A 60 nevezőből 13 fát juttatott tovább az Ökotárs Alapítvány zsűrije- írják az Év Fája oldalán. Ezek vehetnek részt a nyilvános döntőben, melyben a közönség szavazatai alapján dől el, hogy melyik fa nyeri el az Év Fája címet.

Megyénk jelöltje, a Hatos-tölgy, így mutatkozik be a rá szavazóknak:

"Kedves (Ismeretlen) Ismerősöm! Először is engedd meg, hogy tegezzelek, úgy gondolom, én vagyok az idősebb. Győrhöz közel, Kajárpéc és Tényő között a Sokoró lankáin várom a kirándulókat, vándorokat több száz éve már. Az Ökotárs Alapítvány idén harmadszor indította útjára az Év Fája szavazást. Úgy gondoltam idén én is belevágok, hiszen nagyon sok barátom van, és a barátaimnak pedig valószínűleg még több barátja. Szóval, ha van egy perced, szavazz rám! Nincs túl sok tennivalód: - A következő oldalonhttp://evfaja.okotars.hu/dontosfakválassz ki - a 2. sorszámot kaptam a döntőben - és írd be mellém az e-mail címed; - Ezután nézd meg a postafiókod és a szervezőktől kapott levélben található linken érvényesítsd a szavazatot. Üdvözlettel: Hatos-tölgy"

Hajrá Hatos-tölgy!

Címkék: Év fája, Hatos-tölgy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.