Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Február 14. 06:25, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Sztár Valentin nap filmen és valóságban

Sztár Valentin nap filmen és valóságban

A Valentin nap című filmben soha nem látott sztárdömpinggel találkozhatunk, hogy különböző történeteken keresztül bemutassák, miként töltik a szerelmesek ünnepét a világban. A sok érzelem pedig kihatott a valódi párkapcsolataikra is.

Talán a Bálint nap a legmegosztóbb az új keletű ünnep mind közül. Az viszont kétségtelen, hogy milliók ajándékozzák meg szerelmüket világszerte. Őket veszi célpontba a Valentin nap című szuperprodukció, amelyben még a legkisebb szerepben is világsztárt láthatunk. A színészek természetesen mind a szerelem harcterén küzdő embereket alakítanak, hogy bemutassák, miként élik meg a párok a nekik kitalált ünnepet. A nagy érzelmek viszont néhol pozitív, néhol negatív mellékhatással voltak a valós magánéletükre.

A legkevésbé a gárda Taylorjai tudtak felülkerekedni a szerepeiken. A Twilight farkasembere, Taylor Lautner, és Amerika kiskedvence, Taylor Swift nemcsak a filmben, de a valóságban is egymásra találtak. Bár a románcuk már véget ért, szép hónapokat töltöttek együtt. Julia Roberts is megingott állítólag a Danny Modernek tett hűségesküjében. Bradley Cooper ugyanis túlságosan hihetően játszotta a szépfiú szerepét, ezzel meglágyítva a hisztis díva szívét. Már előző közös színpadi munkájuk során is eléggé jól megértették egymást. Az érzelmeiket ettől függetlenül nekik sikerült visszatartaniuk, és az egykori Micsoda nő még mindig férjura mellett van. A Másnaposok sztárja pedig a megszerzett tapasztalatait felhasználta előbb Jennifer Aniston, majd Renée Zellweger meghódítására. Bár hiába él együtt az utóbbival azóta, Brad mégis anyjával tölti a Valentin napot, mert ez náluk régi hagyomány.

Egy másik Robertsnek nem a párja, hanem a nagynénje okozott gondot. Julia ugyanis a feltörekvő Emma összes jeleneténél jelen akart lenni, amelyikben egy fiú közeledett hozzá. Ezzel igencsak megnehezítve a gördülékeny forgatást. A producerek szintén nem repestek Demi Moore jelenlététől sem. Az örök fiatal szépség kis játékát, Ashton Kutchert felügyelte. Ashnek ugyanis Jessica Albával és Jennifer Garnerrel is akadtak meghitt szcénái, így nem ártott emlékeztetni rá, hogy otthon várja valaki. Leginkább Jess miatt volt indokolt Demi éber tekintete, hiszen férje, Cash Warren akkoriban melegedett össze Lindsay Lohannel egy partiban. Így könnyen bosszút állhatott volna Kutcherrel. Jamie Foxxot szintén használhatta volna hasonló célokra Jessica Biel Justin Timberlake észhez térítésében, de ők is megmaradtak a vásznon megjátszott szerelemnél.

A Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője, Garry Marshall tehát nemcsak a felvételek alatt vezényelt le néhány bonyolult szerelmi kapcsolatot, de közvetve hozzájárult egy kis valós drámához is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára