Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 16. 12:25, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Sztárok, akik gyermekekkel népszerűsítik magukat

Sztárok, akik gyermekekkel népszerűsítik magukat

Furcsa szokás terjedt el a sztárok körében az interneten.Többen gyakran pózolnak gyerekekkel, és töltenek fel videókat saját, vagy éppen mások utódjáról.

Sok esetben a rajongók követelik a cuki gyerekekről készült videókat, képeket. Amelyeket a celebek természetesen, még ha nem is szánt szándékkal, de kihasználnak arra, hogy több lájkot gyűjtsenek rajongói oldalukra.

A gyerekek persze nagyon szeretik produkálni magukat és szívesen nézik vissza a róluk készült felvételeket. Más kérdés, hogy későbbiekben, amikor már tinédzserek lesznek mit szólnak, hogy ország-világ nézte a róluk készült: vicces, bohókás, vagy éppen esetlen videókat, képeket.

Dukai Regina és az ő Nasija
Regina gyakran tölt fel Facebookrabarátnője kislányáról videót. Láthatóan nagy az összhang a két szőkeség között, imádják egymást. Nem beszélve arról, hogy némelyik videótól valóban el lehet olvadni.

Rubint Réka és az Zizmikéje
Réka igazi szuperanya, olyan mintha nem is csak két keze lenne, ráadásul több felé is tudna szakadni. Amellett, hogy folyamatosan fellépésekre jár és napi rendszerességgel tart edzést, folyamatosan posztolja a családjával töltött időnek pillanatait. Legkisebb fiának Zalánnak, óriási rajongótábora van, több ezren kedvelik a róla készült videókat, képeket és követelik az újabbakat. A fitnesz királynő Zizmikét még az edzésekre is viszi magával.

Hajdú Péter és Dávidkája
Azt gondolnánk, a szókimondó riporter nem kedveskedik rajongóinak cuki gyermekfotókkal, pedig aztán.. Hajdú Péter imádja gyerekeit és ezt gyakran meg is mutatja a legnépszerűbb közösségi portálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.