Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Február 17. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sztárok piszkos múltja

Sztárok piszkos múltja

A hírességek sem sztárnak születtek, nekik is ki kellett járniuk az élet iskoláját - igaz, a jelenleginél egészen eltérő területeken kezdték meg a pályafutásukat. Amit a legtöbben igyekeznek is titkolni. Manapság mindenki a sztárok óha

Jennifer Aniston például több nyáron keresztül is csak azt látta, amit a vendégek meghagytak az étteremben - ugyanis ő volt a mosogatólány. Aztán később felküzdötte magát pincérnőnek, de azt hamar otthagyta, hogy telemarketinges lehessen. Egykori férjecskéje, Brad Pitt sokkal megalázóbb munkakörben kezdte - óriás csirkének öltözve kellett ugrálnia egy falatozó előtt, hogy becsalogassa a járókelőket. Ha pedig már a szárnyasokra terelődött a szó, Matthew McConaughey nem őriz szép emlékeket róluk. Amíg Ausztráliában élt, kacsatrágyát lapátolt egy farmon. Szintén ehhez a témakörhöz kapcsolódik a legendás énekes, Boy George, és a kiváló komikus, Chris Tucker pályakezdése is, hiszen ők nyilvános vécéket tisztogattak hónapokig. Sean Connery azonban talán még morbidabb helyen tett rendet: az egykori James Bond koporsótakarítóként kezdte.

Egy fokkal talán szerencsésebb helyzetben volt Beyoncé, aki anyja fodrászatában sepregette a levágott hajtincseket. Nagy riválisa, Gwen Stefani pedig egy szépségszalon padlóját súrolta zárás után. Ha az énekesnők egy kicsivel hamarabb születnek, akkor talán takaríthattak volna Danny DeVito után is, aki Monsieur Danny-ként híres hajszobrász volt. Akárcsak Kiera Knightley, aki gyerekként a szülein keresztül látta, nem olyan ragyogó mindig a showbiznisz. Ezért elszegődött egy kutyakozmetikába, ahol fürdethette a blökiket, és néha még csinosítgathatta is őket. A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne viszont főleg haláluk után volt kapcsolatban az állatokkal, egy vágóhídon ő tüntette el a fölösleges belsőségeket, és az egyéb maradékot.

Szóval lehet, hogy most irigyeljük őket, de a sztárok közül sokan lejjebb kezdték tőlünk. Bár az igaz, hogy sikerült feltörniük.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.