Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Július 07. 09:16, csütörtök | Helyi

Sztárom a párom pad Adyvárosban

Sztárom a párom pad Adyvárosban

Újabb látványossággal bővült az Adyvárosi tó környezete.

Radnóti Ákos alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője ezúttal egy különleges padot adott át, melyet a világhírű Sztárom a párom című film ikonikus jelenete ihletett.

Mától minden Adyvárosba látogató felolvashat egy padon a kedvesének, pont úgy, mint ahogy azt Hugh Grant tette Julia Robertsnek a Sztárom a párom című filmben. Elkészült ugyanis a filmben szereplő pad pontos másolata, amit a tó partján el is helyeztek.

„A tó és környezete szép és rendben tartott, de szükség van olyan dolgokra is, amelyek egyediek, érdekesek. Működik a tóban egy szökőkút, található egy installáció, van, amiből feliratok rakhatók ki, van baba-mama hinta és még egy kültéri mérleg is rendelkezésre áll, ezek mind-mind ritka kültéri eszközök. A film ihletett meg, hogy egy különleges padot helyezzek ki a körzetembe, Angliában több hasonló híres pad is található és nagyon szépen is néz ki” – mondta a pad átadásán Radnóti Ákos alpolgármester.

Egyébként a politikus 2010-es megválasztása óta – amikor csak 4 pad volt – közel száz padot tetetett ki a tó környékére és a Szenes Iván parkba. „Az egységes padok mellett ez egy kuriózum, fából készült, faragott, és innen rá lehet látni a tóra. Mindenkit arra biztatok, jöjjön el, nézze meg és kapcsolódjon ki a szép környezetben!” – hangsúlyozta a képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 10:11, kedd | Helyi

Nagyon fogynak a hőszivattyúk

Szinte lehetetlen hőszivattyúhoz jutni, akkora az érdeklődés az energiatakarékos berendezések iránt.

2022. Augusztus 09. 09:12, kedd | Helyi

Érdemes figyelni a postaládákat, fontos levél érkezik

Új számlákat kapnak augusztustól az önkormányzati bérlakásban élők Győrben.

2022. Augusztus 09. 08:15, kedd | Helyi

Szabadtéri tüzek és balesetek is adtak munkát a tűzoltóknak: két emberen már nem tudtak segíteni

Csaknem hetvenszer riasztották a múlt héten Győr-Moson-Sopron megye tűzoltóit. A tűzesetek és műszaki mentések során nyolcan sérültek meg, két ember életét vesztette, írják közleményükben.

2022. Augusztus 09. 07:16, kedd | Helyi

Balhéval végződött az este

Ismerősét késelte meg egy férfi Győr belvárosában.