Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 01. 17:01, péntek | Bulvár

Sztárszereposztás a szabadtéri Titanic előadáson- Már vásárolhatóak a bérletek

Sztárszereposztás a szabadtéri Titanic előadáson- Már vásárolhatóak a bérletek

Veréb Tamás, Détár Enikő és Szabó P. Szilveszter is megkapta már a beszállókártyáját a Titanicra.

De az álmok hajóján utaznak még olyan művészek is, mint például Szolnoki Tibor, Földes Tamás, Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté.

Február 1-től már Valentin-napi bérletek is válthatók a Szegedi Szabadtéri legromantikusabb musicaljére.

A nyár musicalpremierje, a Titanic szereposztását azóta várjuk, mióta először hallottuk a válogatón elhangzott dalokat. Somogyi Szilárd rendező és Balassa Krisztián karmester a szereplőválogatáson nem könnyű feladattal szembesült, de végül megszületett a döntés, hogy ki kapja meg a beszállókártyáját az augusztus 9-én induló Titanicra.

Visszatér a musicalszínpadra Veréb Tamás: A Notre Dame-i toronyőr után most egy újabb szerelmes hős szerepében zárhatják őt szívükbe a nézők. Jim Farellt, a Titanic szép reményű utasát játssza, akinek sorsa összefonódik egy talpraesett, szebb életre vágyó ír lánnyal. Szerelmét, Kate McGowant Vágó Zsuzsi alakítja majd – a Budapesti Operettszínház művészét számos sikermusical főszerepében szerethette meg a Dóm téri közönség is.

Titanic mindenkire kíváncsi, csípős humorú hölgyét, Alice-t Détár Enikő kelti életre: a közönségkedvenc színésznőt nagyszerű, Madách színházas musicalekben láthatták már a Szabadtérin.

A legendás hajó lelkiismeretes tervezőjének megformálására Szabó P. Szilvesztert kérték fel az alkotók. A Titanic tulajdonosát Szolnoki Tibor fogja alakítani. A tervezőt és a tulajdonost a Titanicon kívül semmi más nem köti össze – de az végzetesen.

Az „úszó város”-nak is nevezett Titanic személyzetéhez tartozik Barrett, a jobb életre vágyó, keményen dolgozó fűtő: őt a fiatal színművész, Sándor Péter játssza.

A hajón uralkodó jó hangulatot garantálja Etches, akinek sodró lendületességét Kerényi Miklós Máté garantálja a Dóm téri színpadon. Az egyfelé utazó sok emberi sors között egy megható történet a Strauss-házaspáré: Frankó Tünde és Földes Tamás alakítja a szeretetre és tiszteletre méltó karaktereket.

Forrás: szinhaz.hu; Szegedi Szabadtéri Játékok

Fotók: Madách Színház, Szegedi Szabadtéri Játékok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.